• Kupujecie czy nie ? Autor: ~maniek [213.158.199.*]
    Niech w końcu ktoś kupi z 5000 szt z prawej strony to zobaczymy w końcu jakiś + .
  • Re: Kupujecie czy nie ? Autor: ~robin [83.22.31.*]
    O to się nie martw będzie ok , najpierw trzeba skupić trochę z rynku od strachliwych , a potem tylko pólnoc . Przecież nie ustawię na K 15000sztuk bo mi za raz tanio sprzedajacy znikną . 3,74 to jeszcze b. dobry kurs do kupna , niech oddają . pozdrawiam
  • Re: Kupujecie czy nie ? Autor: ~maniek [213.158.199.*]
    Właśnie zaczynam powoli się martwić . Można kupić nawet taniej niż 3.74 a problem jest taki że tych odbierających jak by nie było widać za dużo . W takim tempie to jutro zobaczymy 3.50 a jak dalej tak będzie to ujrzymy 2 z przodu . Martwi ten zupełny brak popytu . Może zbliżające się tutaj walne coś zmieni.
  • Re: Kupujecie czy nie ? Autor: ntrade [213.156.123.*]
    gdzieś wyczytałem ze 3,50 zł to ważny opór jeżeli go przebije to trzeba sprzedać bo rzeczywiście lepiej odkupić poniżej 3.. ale mam nadzieję że to się odmieni i jutro się odbijemy..

Akcje teraz sprzedają pewnie Ci nagonieni przez PB..

Nie wiem czy zauważyliście ale dziś na zakończeniu sesji kurs zamknął się na -2% dzięki transakcji 1 akcji po 3,67 :) gdyby nie to to byłoby - 4%...

1 akcja tyle zmienia - łatwo podbić kurs tej spółki ..
  • Re: Kupujecie czy nie ? Autor: ~ww [89.191.152.*]
    słaba dziś końcówka wynikła z paniki bo sie wszyscy bali że w stanach duża zwała będzie i spanikowali, ale janki jak zwykle wszystkich wyrolowali i juz połowe spadku odrobili więc jutro odrobimy dzisiejsza zwałe
  • Re: Kupujecie czy nie ? Autor: coolturalny [217.171.61.*]
    W USA już na zielono, nasi jak zwykle dali ciała. Taka nasza giełda...
  • Re: Kupujecie czy nie ? Autor: ~remik [84.203.54.*]
    dlatego powinno się zmienć godziny działania naszej giełdy, aby zamykała się przed otwarciem Stanów
  • Re: Kupujecie czy nie ? Autor: ~maniek [213.158.199.*]
    Albo zamykała się o godz 18.
  • Re: Kupujecie czy nie ? Autor: coolturalny [217.171.61.*]
    Powinna działać od 9 - 15 tej. Po co się męczyć tyle godzin :)
[x]
MOJ 6,25% 1,70 2026-05-11 12:36:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.