O to się nie martw będzie ok , najpierw trzeba skupić trochę z rynku od strachliwych , a potem tylko pólnoc . Przecież nie ustawię na K 15000sztuk bo mi za raz tanio sprzedajacy znikną . 3,74 to jeszcze b. dobry kurs do kupna , niech oddają . pozdrawiam
Właśnie zaczynam powoli się martwić . Można kupić nawet taniej niż 3.74 a problem jest taki że tych odbierających jak by nie było widać za dużo . W takim tempie to jutro zobaczymy 3.50 a jak dalej tak będzie to ujrzymy 2 z przodu . Martwi ten zupełny brak popytu . Może zbliżające się tutaj walne coś zmieni.
gdzieś wyczytałem ze 3,50 zł to ważny opór jeżeli go przebije to trzeba sprzedać bo rzeczywiście lepiej odkupić poniżej 3.. ale mam nadzieję że to się odmieni i jutro się odbijemy..
Akcje teraz sprzedają pewnie Ci nagonieni przez PB..
Nie wiem czy zauważyliście ale dziś na zakończeniu sesji kurs zamknął się na -2% dzięki transakcji 1 akcji po 3,67 :) gdyby nie to to byłoby - 4%...
1 akcja tyle zmienia - łatwo podbić kurs tej spółki ..
słaba dziś końcówka wynikła z paniki bo sie wszyscy bali że w stanach duża zwała będzie i spanikowali, ale janki jak zwykle wszystkich wyrolowali i juz połowe spadku odrobili więc jutro odrobimy dzisiejsza zwałe