• co dalej Autor: ~uwięziny [83.11.25.*]
    Prawdopodobnie utknęliśmy, cała ta sprawa śmierdzi , nikt z tym nic nie robi ..co za kraj.....
  • Re: co dalej Autor: ~zniewolony [2.97.85.*]
    Poszło odwołanie od wyroku SO w Kielcach do sądu Najwyższego do ponownego rozpatrzenia w Sądzie Okręgowym w Kielcach
    24.10. 2025r g. 10:00.i co
    Moja sprawa ciagnie sie 5i pol roku.Prokurator zawiesil moja sprawe poniewaz czeka na roszczygniecie sprawy ,mysle ze chodzi o ta sprawe w Kielcach.Prezes przegral sprawe i zlozyl o kasacje wyroku.Prokurator dwukrotnie na przelomie tych 5 lat odrzucjl moja sprawe poniewaz stwierdzjl ze to moja wina ,bo zle dyponowalem swojm mieniem.Dzieki sadowi dwukrotnie wracala do prokuratury .Sprawa przypomina Konia i polmoru grube ryby zrobily tu walek .Powiadomie o postepach jak jakowe beda.Prokurator nie widzjal tutaj nieprawidlowosciach nawet nie zapytal Prezesa gdzie podzialy sie pieniadze z pp.Sam wyciagnij wnioski kto tu zrobil walek.Prosze o wynik sprway w Kielcach
  • Re: co dalej Autor: ~nn [5.184.206.*]
    Wyrok Sądu Okręgowego Wydział Odwoławczy 04 grudnia 2025r godź .13:00 sala 26
    Zapraszam do Kielc ul. Seminaryjska 12 A.
    Jak nikt nie przyjedzie to nie zamierzam się dzielić szczegółowymi informacjami ,
    Trochę zaangażowania .
    A chyba ,że poszkodowanych pokrzywdzonych trzeba przywieźć ?
    Nie mam mozliwosci przyjechac do Kielc poniewaz nie mieskam w Polsce.
[x]
HETAN 50,00% 0,03 2018-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.