• 1,314mln przychodów i zysku nie ma Co oni marży nie naliczają przecież Autor: ~Ali [31.0.27.*]
    ceny stali są stabilne od jakiegoś czasu
  • Re: 1,314mln przychodów i zysku nie ma Co oni marży nie naliczają przeci Autor: ~OBSER [45.128.38.*]
    @Ali, teraz przydałoby się info o nabyciu tych 90% udziałów BPT Steel.
    Tylko Cognor pozytywnie zaskakuje jeśli chodzi o kurs pomimo słabych wyników i emisji 60 mln akcji.
    Akcje Bowim były akumulowane przez kogoś z kapitałem. Raczej nie pod ten śmieszny raport DM BOŚ, ale najprawdopodobniej pod to co może wydarzyć się w nowym roku.
    Tutaj by się przydał taki sternik jak na Bumechu… No trochę mnie poniosła fantazja.
    Osobiście zapominam na razie o akcjach Bowim i czekam cierpliwie na poprawę wyników w nowym roku. Bo co więcej pozostaje.
  • 1,314mln przychodów i zysku nie ma Co oni marży nie naliczają przecież Autor: ~oko [31.182.6.*]
    Dnia 2025-11-19 o godz. 11:35 ~Ali napisał(a):
    > ceny stali są stabilne od jakiegoś czasu
    Oczywiście, że naliczają marżę. Ale też mają różnorakie koszty - transportu stali, prowadzenia składów, pensje pracowników. Sam jestem ciekaw ilu członków rodzin trzech współwłaścicieli pracuje w tej firmie i jakie mają wynagrodzenia (pensje, premie, dodatki itd). Już skład zarządu i rady nadzorczej wiele mówi. A takie osoby wynagrodzenie dostaną zawsze - bez względu na wyniki spółki. Nie to co akcjonariusze z giełdy...
[x]
BOWIM -0,66% 4,52 2025-12-05 16:47:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.