Cel Programu Odkupu: pokrycie rozliczenia obecnie obowiązujących planów wynagrodzeń dla kadry zarządzającej i pracowników Grupy AmRest. https://www.amrest.eu/pl/rb-32025-rozpoczecie-nowego-programu-odkupu-akcji-wlasnych To już drugi rok tego patologicznego koła. Skupują, za chwilę wywalają...
Jaki konkretnie komunikat masz na myśli? Najlepiej podziel się linkiem, żeby nie było wątpliwości. Bo ja widzę przede wszystkim publikowane na stronie AmRest komunikaty dotyczące skupu akcji - co tydzień w sekcji „komunikaty dla regulatorów”, na podstronie „raporty bieżące przekazane do KNF” publikują ile akcji w ramach skupu nabyli. Niczego dotyczącego sprzedaży czegokolwiek sobie nie przypominam, ale być może przeoczyłem. Więc bądź łaskaw wskazać na takie dokumenty.
Wczoraj opublikowano informacje na temat wielkości skupu w tygodniu 17.11 - 21.11 - był to tydzień, w którym skupiono najwięcej akcji od samego początku skupu (prawie 146 tysięcy). Także tego… mam pewność, że użytkownik arbi celowo dezinformuje