• JUZ WIEM JAKI JEST PLAN Autor: ~Mustafa [46.112.85.*]
    Jest taka inflacja że jeszcze kilka lat i te 4 miliardy długu ktoś spłaci z jednej wypłaty i spółka będzie mogła wznowić działalność hehe
  • Re: JUZ WIEM JAKI JEST PLAN Autor: ~Noniewiemniewiem [77.65.104.*]
    Dnia 2025-11-19 o godz. 09:54 ~Mustafa napisał(a):
    > Jest taka inflacja że jeszcze kilka lat i te 4 miliardy długu ktoś spłaci z jednej wypłaty i spółka będzie mogła wznowić działalność hehe

Co Ty mówisz chłopie. Spółka cały czas prowadzi działalność, a to co myślałeś, że jest stratą to roczny zysk. Gwiazdka przed Tobą, kupuj choinkę i wieszaj te swoje cztery złote bombki. Wklej tu nam zdjęcie, będzie się z kogo/czego pośmiać.
  • Re: JUZ WIEM JAKI JEST PLAN Autor: ~Rybak [79.185.42.*]
    Spółka po liftingu jest piękna jak panna młoda. Teraz tylko czekać na bogatego kawalera, który ją poślubi i zabierze w podróż poślubną np. na Ukrainę.
  • Re: JUZ WIEM JAKI JEST PLAN Autor: ~Lala [178.42.215.*]
    I tak to będzie w rzeczy samej.
  • Re: JUZ WIEM JAKI JEST PLAN Autor: ~rewident [83.24.79.*]
    Powodem zawieszenia było nieprzekazanie do publicznej wiadomości, w terminie określonym przepisami prawa, raportów półrocznych za pierwsze półrocze 2024 roku, bądź przekazanie niekompletnego skonsolidowanego raportu półrocznego za pierwsze półrocze 2024 roku.....................................................................................................................................................................................................................................................

co w tym raporcie jest takiego że zarząd nie chce tego ujawnić ?
[x]
PBG 5,88% 0,02 2024-09-25 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.