• Spadki Autor: ~Pedro [37.228.247.*]
    Wyglada ma to ze bedziwmy widziec duze spadki. Rynek sie zalamuje
  • Re: Spadki Autor: ~at [109.199.93.*]
    Zgadza się jesteśmy w istotnym punkcie, jesli spadki bedą kontynuowane to ich zasięg będzie wynosił okolice 35 zł
  • Re: Spadki Autor: ~gio [77.222.255.*]
    Co człowiek to inna opinia.. Dla mnie było zdrowe strząśnięcie
  • Re: Spadki Autor: ~aljazeera23 [89.74.205.*]
    Bardzo mały obrót do wczorajszej paniki ,Nic to nie znaczy
  • Re: Spadki Autor: ~at [109.199.93.*]
    Jak nic nie znaczy? Od dwóch miesięcy kurs spada, wczoraj wybilo w dół istotne wsparcie na którym ostatnie dni kurs siębronił, dziś spadki są kontynuowane przy dobrym sentymencie szerokiego rynku, bez watpienia bedziemy jeszcze leciec na doł
  • Re: Spadki Autor: ~aljazeera23 [89.74.205.*]
    Ludzie się boją że wyniki będą kiepskie, patrz ostatni kwartał, czekają patrz obroty. Zostało parę dni i wszystko będzie jasne.
  • Re: Spadki Autor: ~Pawian [5.184.200.*]
    Jeśli ktoś kupił z zamiarem sprzedaży w tym roku to raczej nie zarobi kokosów. To spółka na dłużej, wg. mnie dywidendowa. Dlatego tu tyle fundów i ich człowiek w zarządzie.
  • Re: Spadki Autor: ~gio [89.151.17.*]
    Niekoniecznie tylko dywidendowa. Przecież mundurów, umundurowania i dodatków potrzebuje wiele firm. I jest coraz miejsc n Świecie gdzie można to kupić. Na pewno nie w Chinach. Więc tylko czekać na następne zamówienia. I wtedy już firma będzie popularna i też droższa. A jak masz zapewnioną działalność to wybierasz bardziej rentowne kontrakty i to widać w finansach.
  • spokojnie Autor: ~Inwestor [5.102.67.*]
    tutaj pełno filozofów od at że będzie lecieć mamy tydzień do wyników, wystarczy wziąć do ręki kalklator i policzyć sobie wszystko jest jawne backlog jest jawny więc nie wiem co oni piszą xd. Fundamenty są ważniejsze od At i tyle
[x]
ARLEN -0,97% 30,00 2026-03-31 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.