• Wyliczenia Autor: d4rek [80.48.235.*]
    ktoś posiada bądź ma ochotę podliczyć jakie odszkodowanie pokrywa dług ewentualnie sprzedaż gleby w Rumuni ot takie dywagacje, bo kurs uwalaja to można pomarzyć za marzenie nie karaja
  • Re: Wyliczenia Autor: ~Polityczny [194.0.251.*]
    Niech Ci rysio wyliczy albo sam wylicz hahaha
    Mylionery - a tymczasemkurs sukcesywnie spada w dół jak i liczba ludzi dających się nabierać na marzenia o bogactwie

Plaza przegra - piach
    Plaza wygra --> rumunia będzie odwoływać i kolejnych kilka lat batalii która wcale nie musi się skończyć jakąkolwiek wypłatą

Tak czy siak - zapakowani tutaj uż tylko mogę liczyć straty - ale dobrze - każdemu z Was taka lekcja się przyda :)
  • Re: Wyliczenia Autor: ~Alek [83.6.231.*]
    Jeszcze nie kupiłeś na ile czekasz 2zĺ? Niźej juź nie będzie kupuj i przestań pierd... bo się nieda tego czytać
  • Re: Wyliczenia Autor: ~Polityczny [95.175.7.*]
    Ja na nic nie czekam - po prostu bawi mnie jak rzeczywistość rozbija wasze marzenia na strzępy :D
    A Twój emocjonalny wpis pokazuje że minusik rośnie na koncie :D
    Nie martw się jest was wielu
    Szkoda że masz takie chore zabawy może trzeba iść do lekarza. Ja name fajniejsze zabawy niż wyśmiewanie ludzi. Co do Plazy to zabaczymy na koniec roku ale czuje że będziesz weedy siedziaĺ cichutko.
    Polityczny nie piszę myśle że on pracuje tylko do 17. To dużo wyjaśnia pracuje dla kogoś a akcji wĺasnych brak a pisać można dużo od 9 do 17. Pozdrawiam wszystkich posiadaczy będzie dobrze
  • Re: Wyliczenia Autor: ~Polityczny [95.175.7.*]
    Buahahaha
    Naiwniacy jak wszędzie - jak ktoś pisze dosadnie to co ma największe prawdopodobieństwo się wydarzyć to szukacie sobie racjonalnego wyjaśnienia - bo pracuję od 9 do 17, bo jest opłacony itp itd
    Zmartwię Cię podwójnie
    1. Akcje mam za całe 100 PLN aby taki naiwniak nie pisał mi że nie mam akcji więc mam nie pisać
    2. Pisze sam dla siebie a nie dla kogoś kto mi za to płaci
    Bawicie mnie niesamowicie dlatego gram dalej w te waszą farsę a kabaret dajecie mi przedni :)
[x]
PLAZACNTR 0,89% 2,27 2025-12-23 17:03:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.