ktos chce zamrozic kase na pare lat i nie bedzie z niej korzystac to jest duze prawdopodobienstwo ze do tego czasu moze nawet zrobic 150% oczywiscie to jest moje zdanie i prosze nie sugerowac sie tym podejmujac decyzje inwestycyjne
Pomysł 253 mln akcji Na czysto zarobią w tym roku 120 mln Niech ten sam wynik zrobią przez następne 3 lata Jaka dywidede proponuje prezes PO odliczeniu inflacji i zamrożenia kasy
Dnia 2025-11-18 o godz. 18:17 ~zoro napisał(a): > ktos chce zamrozic kase na pare lat i nie bedzie z niej korzystac to jest duze prawdopodobienstwo ze do tego czasu moze nawet zrobic 150% oczywiscie to jest moje zdanie i prosze nie sugerowac sie tym podejmujac decyzje inwestycyjne
no to kupuj zoro kto ci broni tylko co nas to odchodzi :)
Dnia 2025-11-18 o godz. 18:17 ~zoro napisał(a): > ktos chce zamrozic kase na pare lat i nie bedzie z niej korzystac to jest duze prawdopodobienstwo ze do tego czasu moze nawet zrobic 150% oczywiscie to jest moje zdanie i prosze nie sugerowac sie tym podejmujac decyzje inwestycyjne
Bez szans na 4.3 obecnie. Spójrz w w jakim stanie była spółka kiedy była na tyle wyceniana, ile informacji było niepewne, a jak wygląda ona teraz. Chyba że jakaś katastrofa typu wycofanie się klientów z umów bo firma się nie wyrabia, ale wtedy też perspektywa się pogarsza. Przestańcie wymyślać te ceny stąd co klocek wypada.