• 2 ludzikow Autor: ~Jarek84 [91.225.135.*]
    Tyle osób teraz gra. Dlaczego nie sprzedajecie teraz? ( 90 gr do dalej super cena). Odkupicie po 50gr lub niżej, bądźcie mądrzejsi niż reszta, nie traćcie wszystkich pieniędzy.
  • Re: 2 ludzikow Autor: -dareczek- [185.195.71.*]
    A od kiedy to wycenia się firmę biorąc pod uwagę jedną grę????Widać twardy akcjonariat.Strachy na lachy.A Korulski do do dobrego Zarządzania
  • Re: 2 ludzikow Autor: ~Jarek84 [91.225.135.*]
    We wszystkie gry od juju gra 10 ludzikow
  • Re: 2 ludzikow Autor: vacarius [46.134.84.*]
    Ogólne coraz mniej ludzi gra w poszczególne gry bo jest bardzo dużo podobnych gier. Ja widzę wiele porządnych gier a mają po 300 ocen na steam. Rynek się rozwadnia. Ale ciekawo czy kapitalzacje spółek gamngowych sie utrzymają. W sumie to wystarczy sam sentyment. Kryptowaluty niiie produkują nic a są ludzie co w nie iinwestują. To i tak trochę lepiiej z producentami gier bo coś produkują. Ale główne powinni produkować sentyment graczy do giier. Nawet gdy graczy jest mało. Konkurencja Jujuba z za oceanu moim zdaniiem tak robii. z Suprreme Ruler. Supreme Ruler 2030 na Steam 
    Jak czytam posty ludzi martwiących się o moje pieniądze to odbieram to tak że jakieś hitowe info jest w drodze.inaczej nikt by nie straszył
  • Re: 2 ludzikow Autor: ~karma [91.94.113.*]
    Tylu ludzi poubierałeś w akcję tej firmy przez lata, że obecne spadki to twoja karma. Zostaniesz z tą toną makulatury i nie głupot że ci to obojętne.
    Przeczytaj życiorys nowego Prezesa.
  • Re: 2 ludzikow Autor: ~Xylo [185.250.39.*]
    Co z tego życiorysu wynika? Że gra o barze w kosmosie to bedzie hit?
    Powinien walczyć o Dark Moon bo ta gra ma potencjał. A poza jedną aktualizacją nie widzę by działo się nic. Wina wydawcy? Prezesa? nie wiem ale chcę wiedzieć. Marnowanie potencjału. Szkoda, taka fajna spółka była. Mam nadzieję że jest jakiś plan ale czas mija i nadzieja coraz mniejsza.... Na razie wtopiłem tu srogo czy się odbiję?
[x]
JUJUBEE 0,00% 0,58 2026-05-21 16:23:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.