Spada na Boryszewie, bo komuś zależy, żeby spadało. Jak się firma Hornet Drony Polskie dostanie na listę projektów do dofinansowania z programu Safe nastapi wystrzał kursu. Boryszew ma 48% udziałów w tej firmie, 52% ma pamstwo więc wygląda, że szanse są na to spore.
A jeszcze całkiem niedawno mi wypisywał w którymś z wątków bajeczki pt. "co to za spadek, raptem 2% dziennie [czy coś w ten deseń, nie jest to dosłowny cytat, ale taki był tego sens]". Taki był "ekspert"... No cóż... ostrzegałem... PS. Jak się okaże, że raport jest marny, to się widzimy w bazie, z której to zaczęło rosnąć. A i wtedy ryzyko będzie kupić papiery spółki rządzonej przez prezesa-wyrokowca, nadzorowanej przez "generałów" macierewicza i mającej szerokie plany współpracy z wrogim państwem. PS2. A gdzie jest "górnik" czy jak mu tam było? Niech nam poopowiada o świetlanej przyszłości i spiskach tych, którzy chcą cenny papier sekcie wyrwać... Sami jesteście sobie winni.
Bo zawsze piszę na temat tyle, ile mam do powiedzenia. Na tyle proste, żebyś nawet ty zrozumiał? A tu... Co tu można dodać... Było słuchać, gdy wam tłumaczono, a nie zgrywać mądrali.