Rcicho wjeżdzaj ze swoimi świecami i knotami .Po dzisiejszym tąpnięciu Hubrawą brygadę trzeba pocieszyć ,wlać w serduszka nową nadzieję,podtrzymać na duchu , ponieważ miłość nie jest ślepa , a od miłości do nienawiści jest tylko jeden krok .
też z ciekawością czekam na jego zwycięski kreskowany wpis :)
Ps. a swoją drogą, kiedy ulica zrozumie, że na Jakóbie Hechlińskim nie zarobi? Minęło "ze mną" 5 lat a do nich nie dociera. Opss, jeszcze miliard dolarów kapitalizacji obowiązuje według ESPI zarządu na rok 2025 ni ta te ekspansja na rynki zagraniczne....
Dnia 2025-11-17 o godz. 18:18 ~Luigi napisał(a): > Hihi uwielbiam was, jak rośnie to milczcie jak spadki to tysiące postów xDD. Maliniak ile wtopiłes 4 lata temu xDD?
twoje ubóstwo intelektualne wychodzi z każdym twoim wpisem. Poczynaj sobie moje wpisy, gdy "rosło" :)))
Odpowiesz w końcu ile wtopiłes 4 lata temu? Czy będziesz nadal udawać? twoje osobiste wycieczki do mojej osoby świadcza o tym że uderzyłem w czuły punkt maliniaku xDD. To jak napiszesz w końcu jaka strata czy brak odwagi?
Dnia 2025-11-17 o godz. 19:32 ~Luigi napisał(a): > Odpowiesz w końcu ile wtopiłes 4 lata temu? Czy będziesz nadal udawać? twoje osobiste wycieczki do mojej osoby świadcza o tym że uderzyłem w czuły punkt maliniaku xDD. To jak napiszesz w końcu jaka strata czy brak odwagi?
Po prostu jesteś tu na forum jednym z kilku, którzy nadal nie spadli z moich glanów, a ty jesteś regularnie podbijany. Co do "wycieczek" o których na swoją kompromitacje wspominałeś, w linku masz jedną ciekawą:
Ja dziś kupowałem, niestety nieudało mi się dostać nic poniżej 27groszy. Wiedzialem że dziś będzie down po piątkowych slabych wynikach kwartalnych ale aż takiego spadku się nie spodziewałem. A co w najbliższych 2 sesjach - mocno w górę.
Dnia 2025-11-17 o godz. 22:41 rcicho napisał(a): > Ja dziś kupowałem, niestety nieudało mi się dostać nic poniżej 27groszy. Wiedzialem że dziś będzie down po piątkowych slabych wynikach kwartalnych ale aż takiego spadku się nie spodziewałem. A co w najbliższych 2 sesjach - mocno w górę.
mogłeś kupować tylko dzisiaj :) Widzisz, jak wykresy zrobiły cię w trąbię.
Ps. zapewnia cię robaczku, że posiedzisz tu miesiąc dwa może z uporem poł roku i znikniesz, żeniąc papier ze stratą.
Rcicho ,pomyślałem przez moment że zorientowałeś się że z tej mąki chleba nie będzie i wywaliłeś kwit na podbitce do 30 gr .Z obserwacji akcjonariuszy z forum wiem że trudno porzucić Hubrawca ,on ma coś magnetycznego w sobie .
wczytuje sie w raport::)) i w bilansie zaciekawila mnie jedna rubryczka a mianowicie Półprodukty i produkty w toku na 09.2023 bylo 2.5 mil na 09.2024 bylo 4.7 mil a teraz 5.7 mil hubrawiec idzie pełną parą ::)) ja tam spie spokojnie::))
Dnia 2025-11-18 o godz. 21:25 ~zbycho napisał(a): > wczytuje sie w raport::)) i w bilansie zaciekawila mnie jedna rubryczka a mianowicie Półprodukty i produkty w toku na 09.2023 bylo 2.5 mil na 09.2024 bylo 4.7 mil a teraz 5.7 mil hubrawiec idzie pełną parą ::)) ja tam spie spokojnie::))
Mam to samo - spokój. Natomiast zmieniło mi się (na szczęście), że już nie mam żadnej przyjemności w dyskusjach z maliniokiem. Z betonami po prostu nie ma co gadać. A co do spółki, to ja np. mam czas. I nawet niewykluczone, że więcej go mam niż maliniok ze świtą :-)
W tzw międzyczasie zresztą inne spółki działają. Nie polecam nikomu mieć tylko jedną w portfelu. No i może niekoniecznie więcej niż 4 lub 5, ale to zależy indywidualnie. Ile kto tam czasu chce poświęcać na giełdę. Ja zbyt wiele nie chcę.
Jeśli kogos to interesuje to cena spadła wlaśnie do linii wspparcia która na przestrzeni wielu ostatnich miesięcy już kila razy ratowała kurs i była powodem odbicia w górę i tak powinno być tym razem. Po slabszych wynikachkwartalnych nerwowi inwestorzy wyrzucali akcje Huba ale to nawet dobrze bo zrzucono z nimi balast. Ja dokupywałem akcje ale po ok 0,2750zł. Wykres: https://ibb.co/Q78mbz1W