• hefal Autor: ~nowy [95.40.109.*]
    po co ktoś co dzień wrzuca kupno 25k po 18 ,chce się pochwalić?
  • Re: hefal Autor: ~Hefalstos [83.17.59.*]
    Czuje, ze dzisiaj Renia sypnie wiekszym pakietem i bedzie zwała na poziom 10, gdzie cierpliwie czekam . Na razie podpuszczaja ludzi ładujac im malenkie pakieciki po czym podbijaja cene, zeby znowu cos wysypac.
  • Re: hefal Autor: ~znefca [79.185.120.*]
    Moze to Ty podpuszczasz ludzi zeby za bezcen oddali swoje akcje? Renia jesli sypie to na pewno ma pewien poziom bolu. Walor juz w tej cenie bardzo cenny. Musi sie pokisic bo zbieraja mocne rece
    nie jestem az tak bogaty - mam troche oszczednosci, ktore chce przeznaczyc w społke z małym ff. Dla mnie cena 17 pln to duzzzzoooooooo za duzo. Czekam na kolejny wysyp i panike obecnych akcjonariuszy
  • Re: hefal Autor: ~nowy [95.40.109.*]
    myślę ,że ktoś ciągle zbiera-odbicie wkrótce!!!!!!!!!!!!!!!-po takim spadku musi odbić albo to już bankrut.
  • Do hefakstosa Autor: ~Ktoś [89.174.230.*]
    Jeśli chcesz kupić tanio , a 17 zł to dla ciebie duuuuuuuuuuużoooooooooo za dużo, to mam propozycje . Kup za 17 ale nie zł tylko gr Epigon albo Starka, będziesz miał tego okrągłe 100 razy tyle.
  • Re: Do hefakstosa Autor: ~Hefalstos [83.17.59.*]
    odezwe sie niebawem jak bedzie ponizej 10 pln.
    czyzby dzisiaj byl ten dzien ?hehe jak tam chłopcy
  • Re: Do hefakstosa Autor: ~re [89.174.106.*]
    chłopcze wiesz coś o tzw zabawach kursem i co to zwiastuje -jak nie to nie podniecaj się
  • Re: Do hefakstosa Autor: ~Ktoś [89.174.230.*]
    Chłopczyk sądzi, że to spadnie do 17 gr, ups sorry on chciał tylko 10 zł.
    A wtedy tylko do przejęcia firmy wystarczy 270 tys x 10 zł = 2,7 mln zł .
    A to troche wiecej niż roczny zysk. :))))
    Chłopcze pomyśl , a potem pisz.
    Taką firmę to nawet konkurencja w ciemno by wzięła.
    narazie boli was duma niebawem dupy to mocnym upadku - niebawem ostra jazda w doł - brak zlecen na arkuszu kupna i coraz bardziej wystraszone płotki, ktore niebawem beda wysypywały swoje akcyjki. Pozdro
    i jak sie czujecie- ile zarobiliście???
  • Re: Do hefakstosa Autor: concept [95.40.148.*]
    Dziecko, nie znudziło ci się jeszcze, pisać te bzdury codziennie? Idź do szkoły, odniesiesz większy pożytek, zamiast zaśmiecać forum swoimi "przemyśleniami".
  • Re: hefal Autor: ~nowy [95.41.52.*]
    dno uklepane-jeszcze tylko pare leszczy do ubicia i wystrzał!!!!!!!!!!!!!!!
  • Re: hefal Autor: ~Slawek [89.174.230.*]
    W piątek byłem pewien, że ktoś z zarządu dalej wywala. Ale ...... nie.
    I tak myślę, że nie ma racjonalnego wytłumaczenia , aby ktoś wywalał, bo ....... kto.
    Nie ma wielkiego FF , poza tym, że ktoś większy skupił 51 tys kawałkow (poszlo takie zlecenie pare dni temu na S po wysokim kursie, aby się pokazać) , ale ten ktoś skupował po 20-25 zł. Więc nie on wywala. No chyba, że jest z PCK.
    Wytłumaczenie jest tylko jedno. Trwa przerzucanie akcji z 2 portfeli na wzajem lekko zaniżając kurs, tak aby przy okazji tego ktoś inny nie wziął za dużo ( przy okazji). A przy okazji można trochę zebrać z rynku od niecierpliwych (dla nich Skotan , Pronox , itp urlopy).
    Sądzę, że już niedługo skończy się ta zabawa, bo braknie tych niecierpliwych. Przy tej cenie przypomnę wszyscy pchający są w plecy (poza zarządem, ale on nie wypycha , bo nie ma info).
    No a jak trafi się ktoś nowy szybciej co zacznie ściągać te wystawione pakieciki, to zobaczycie, jak szybko przestaną pojawiać się nowe na S.

P.S.
    Jak pojawią się wzrosty to pierwszy opór widać ........ bardzo daleko . ok. 45-50 zł
  • Re: hefal Autor: ~anty [88.156.72.*]
    51tys to powyzej 5% trzeba ujawnic sie jako inwestor wiekszosciowy?

Jesli tak tzn ze te 51tys to ktoregos z obecnych wiekszosciowych np Pani Grazynki czy Renatki i dalej kreca lody
    ciagle czekam na 10 pln- coraz więcej chetnych na sprzedaz ;)
[x]
HEFAL 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.