• Co tak cicho? A jednak.... Autor: ~DzialZakupow [146.70.46.*]
    A jednak bierzecie pod uwagę że dziś Targi zaraz NWZA a MDR w końcu jednak będzie ?????

Taka cisza podejrzana dziś juz nic złego nie piszecie ????
  • Re: Co tak cicho? A jednak.... Autor: ~MarcinM [89.64.78.*]
    Będzie to samo co zwykle...najpierw podbitka a następnie zjazd na 2zl. Chyba że będą konkretne kwoty wynikające z umów i konkretne espi a nie obiecanki bez pokrycia na fb
  • Re: Co tak cicho? A jednak.... Autor: ~esperenza [46.112.104.*]
    obstawiam obiecanki cacanki
  • Re: Co tak cicho? A jednak.... Autor: ~Hehe [84.40.238.*]
    Ach tak, zapomniałem że w ogóle te targi są dzisiaj!

Sprytnie odbijasz pytanie ale to my powinniśmy zapytać waszą stronę – gdzie są wasze pochwalne wpisy?

Przecież to już jest drugi rok z rzędu i któreś nas-te targi, na które oni już mieli jechać certyfikatem MDR! Zaraz będzie dwa miesiące po obiecanym terminie i co ? kompletnie nic!

Gdzie są ci wszyscy którzy kilka tygodni temu mówili że nie ma certyfikatu na koniec września nie ma się co przejmować, w listopadzie są targi w Düsseldorfie więc spokojnie na pewno będą do targów. Mam podbić te posty? Gdzie dzisiaj są ci ludzie i gdzie jest certyfikat? Dział zakupów może ty wiesz?

Jeszcze kilka dni temu pisałeś że najbliższe NWZA pokaże, być może emisja dla ARP, nie wiadomo kto wchodzi do spółki, nie wiadomo co jeszcze się to miało działać. Masz komunikat o ogłoszeniu zgromadzenia, czy jest tam jakakolwiek informacja o emisji dla ARP? Teraz pewnie napiszesz że dobrze że nie ma bo gdyby była emisja no to wiadomo kurs by spadł jeszcze niżej. Co by się nie działo to ty albo twoi znajomi zawsze powiecie na odwrót, że dobrze że tak się dzieje i tak ma być bo to jest element jakiegoś większego szerszego planu.

Ja trzymam kciuki za rozwój tej firmy nie ukrywam chciałbym zarobić chyba tak jak my wszyscy tutaj. Ale ja po prostu jestem już mega pesymistycznie nastawiony do tej spółki.

Komunikacja z inwestorami kompletnie żadna. Teraz jest sezon raportów. Spójrzcie, mam nadzieje że czytacie raporty innych spółek i mam nadzieję że to nie jest jedyna spółka w której jesteście zapakowani. Na co chcę zwrócić uwagę – praktycznie każda szanująca się spółka w raporcie - gdzie nie ma takiego obowiązku – daje komentarz od siebie, tzn. obecny kwartał był dla nas blablabla, obecnie jesteśmy w fazie blablabla, itd itd. Tymczasem raport naszej spółki? Pomijam że to kolejny kwartał na stracie (gdzie już od kilku lat słyszę od was wszystkich że to nie ten kwartał, tylko ten kolejny będzie już w tym przełomowym gdzie będą pokazane zyski) od naszej spółki nie ma dosłownie żadnego komentarza. Jedyne co oni tam umieszczają to przekopiowują listy intencyjne sprzed iluś tam miesięcy z których – jak wynika z raportu - nie wynikło w sumie nic. Zero jakiegokolwiek komentarza na zasadzie, inwestorzy kończymy certyfikację MDR, mamy już podpisane przed wstępne umowy, już ktoś jest zainteresowany, nic, kompletnie nic.

Z tego wszystkiego najbardziej boli mnie że brak jest tu konstruktywnej rozmowy na tym forum. Co się nie napisze to zaraz człowiek jest wyzywany od trolli spadkowych itd. Albo wyzwiska od trolli albo jakieś myślenie życzeniowe fanatyków tej spółki.

Taki trochę syndrom sztokholmski. Ktoś was bije batem po czterech literach a wy odwracacie się do oprawcy i mówicie kocham cię.
[x]
YOSHI -0,41% 2,45 2025-11-17 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.