• Z dobroci serca 10 grocholi za sztukę Autor: ~DzikuSS [178.42.229.*]
    NIE WIĘCEJ !!!
  • Re: Z dobroci serca 10 grocholi za sztukę Autor: ~Jarek84 [91.150.160.*]
    Ja max 14gr. (Tu więcej niż 1mil mcap nie powinien być)
  • Re: Z dobroci serca 10 grocholi za sztukę Autor: ~Git [89.151.21.*]
    tak bedzie mysle ze do 20 gr zjedzie
  • Re: Z dobroci serca 10 grocholi za sztukę Autor: vacarius [46.134.84.*]
    Nie wiem po co ci te akcje za 10gr. Gdy to spadniie na 10 gr czyli kapiitalizacje. Jakieś 700 tys zł jak średniiej klasy kawalerka w Katowicach. To to się nigdy nie podniesie. Ja myślę ze granica to 50gr. Potem może iść znów do góry. Spółka pewnie nie padnie ale wydawca od Dark Moon co dał połowę kasy i słabo reklamował pewnie zrezygnuje. Lepiej wrócić do Realoplitiks która to już cześć 4? A może zrobć Realpolitiks Zimna Wojna? Wiece ze takiego moda w HO4 brakuje jest coś co już nie działa sprzed kilku lat. Tylko niech Jujube wróci do rozwiązan z Reala1. Nawet nie drzeba tych dywizji gdy one mają sę tak poruszać. na mapie jak w doktrynie ze srednowiecza głównych bitw. Ale znów kogo z graczy interesuje zimna wojna? Chyba bardziej medialne byłoby Tytuły Reapolitiiks Inwaza Chodzących Trupów. Albo Reapoltks Inwazja UFO. To wszystko można by robić jako takie śmieszne DLC do Reala1. Najlepsza gra spółkii a tak mało DLC klepniętych do niej. Trzeba wrócić do piierwowzoru. Real 2 i trzy prawe to samo. Mnie osobiscie nie wciągają jako gracza ale Real 1 mnie wciiągnął. I przez to straciłem tu kupę kasy na akcjach bo mnie gierka wcągła. Jakieś 70 tyś ale chłopaki nie płaczą. Pieniędzy i tak do grobu się nie zabierze i niiczego co należy do ciebie.

• Re: Z dobroci serca 10 grocholi za sztukę Autor: ~Jarek84 [91.225.135.*]
    14 groszy, niewiecej
  • Re: Z dobroci serca 10 grocholi za sztukę Autor: zwiedzamnet [15.220.65.*]
    a w dark moona grales ? dlaczego to tak kiepskie jest ?

[x]
JUJUBEE -0,85% 0,58 2026-05-20 16:32:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.