Spokojnie to dopiero początek sesji zobaczymy co powie prezes może ma jakiegoś asa w rękawie po godz 10 się dowiemy oby zaś czegoś nie zepsuł nieudolnym przekazem
czarna łapa z góry czuwa żeby nie przebiło 6.33 jak widzisz ,kilka razy w ostatnim czasie dochodziło do tego poziomu i zwała ,oby tym razem było inaczej i w końcu poszło na górne ograniczenie kanału czyli w okolice 8 zł ,prezes po szkole specjalnej może choć raz się wykaże zmysłem logicznego myślenia
wsłuchajcie się jak on eeeerrrrr wymawia-jak typowy niemiec ,a czarna łapa podażowa cały czas blokuje wzrosty nawet po tak dobrych wynikach a PXM mocno wychodzi na prostą po tylu latach zapaści staję się wiarygodnym partnerem biznesowym jak widać
Zobaczysz co się będzie działo jak Równo w Ikei to fiki zaczną kupywać ten papier za posiadaną kasę a będą bo są zawsze tam gdzie są zyski to będą piękne zyski
tak tak -ble ble ble to namów jeszcze fundy żeby w końcu zaczęly w PXM inwestować, czarna włochata łapa żeby przestała podawać i REKOMENDACJĘ żeby w końcu jakiś broker wypuścił typu 10 zł KUPUJ i wówczas będzie OK no to ja mam takich rzeczy prezesinę uczyć ? czy jak ? no ludzie kochani -nie od tego jestem ,on bierze za to pieniądze nie ja