• redukcja Autor: ~novy [195.47.201.*]
    czy wiadomo jaka była redukcja?
  • Re: redukcja Autor: ~abc [77.65.111.*]
    nie moga sprzedać tych akcji, a Ty piszesz o redukcji?!

Przedłużeniu uległ termin przyjmowania zapisów na Akcje Serii D składanych w odpowiedzi na zaproszenie Zarządu do dnia 19 listopada 2025 r., jak również przesunięta została data przydziału i zakończenia Oferty Publicznej na dzień 20 listopada 2025 r.
  • Re: redukcja Autor: ~Donkonreo [31.0.92.*]
    W supermakler nie widze zapisów zadnych a powinienem widziec bp widzę innych spółek. To jak to jest?
  • Re: redukcja Autor: ~Anett [91.237.138.*]
    Nie mialąlam redukcji, tyle ile mialąlam, tyle wzielam
  • Re: redukcja Autor: ~Staszek [94.254.202.*]
    Ja też nie miałem redukcji nawet na dodatkowym zapisie. Ciekawe dlaczego... nie było chętnych?
  • Re: redukcja Autor: ~Anett [31.61.180.*]
    To było raczej gwarantowane, ale były górne widełki, nie pamiętam ile na maksa można było kupic, ale dużo wyżej niż chcialalam
  • Re: redukcja Autor: ~abc [77.65.111.*]
    oby tylko sie nie okazalo, ze ragnar i centurion nie wzięli jednak udzialu w tej emisji (choć wcześniej to deklarowali), bo w nich cala nadzieje, ze te akacje beda kiedys notowane i da sie na nich zarobic

• Re: redukcja Autor: ~Staszek [178.159.167.*]
    No wlasnie tego się obawiam ze nie wzieli udziału i teraz beda przeciągać dopuszczenie akcji do obrotu zeby kurs skakał...
    Ragnar pisze na X ze wziął udział nawet w dodatkowych zapisach. Pytanie kto się nie zapisal?
  • Re: redukcja Autor: ~Donkonreo [80.238.98.*]
    Redukcja następuje dzien po prawie poboru T-1
    I to sie nie nazywa redukcja
  • Re: redukcja Autor: ~Pie [37.47.80.*]
    Redukcja jest w zapisach dodatkowych i to się nazywa redukcja.
  • Re: redukcja Autor: ~Staszek [178.159.167.*]
    Tak tylko w zapisach dodatkowych nie było redukcji bo ja dostałem wszystko na co się zapisalem
  • Re: redukcja Autor: ~Pier [46.88.96.*]
    no i super kurs teraz uwalą minimum do 20gr Pisałem że tylko opłaca się zapisac na dodatkowe zapisy ponad 20mln akcji było do wzięcia tylko i aż za 12gr
  • Re: redukcja Autor: ~Staszek [5.173.158.*]
    Nawet kupując po 12 groszy i sprzedając po 20 jakby uwagi kurs to i tak się opłaci tylko trzeba chwilę poczekać
[x]
MILISYS 0,00% 0,31 2026-04-02 16:48:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.