Shorty czasem przegrywają ale jak kurs spada 3 miesiące i teraz dobierają przy koszcie 15 oczek a obroty wzrosły czyli w zasadzie jeden dzień zbijania to taka gra na krawędzi . Albo spodziewają się słabych wyników i wtedy ostro zaatakują i przed konferencją i rajdem Ś M oddadzą . Bo jak nie to nie wiem co oni mają w głowach .
Bo przy takich obrotach jak przez ostatnie 2 dni musieli sporo wyrzucić żeby kurs za bardzo nie poszedł w górę,,i pewnie brakło akcyjek bo im ktoś podebrał to teraz dobrali 20 tysięcy ale to kropla,,,,coż zobaczymy przy wynikach czy będą zbijać nadal,,,,w każdy razie to dobra wiadomość tzn boją sie
To np na 5 gości raptem po 15 tysi akcji pożyczonych,,dlatego tu tyłu pokerzystów matrasow i innych pokemonów udających znawców,a grunt się pali pod nogami,,jak spadnie z powrotem na ok 23 to dobieram znowu z 3 tysie bo prawdopodobnie im znowu ktoś podbierze
Ja tu jestem nie od tygodnia, dwóch ani trzech tylko od prawie pół roku. Pisze o spadkach, które się powoli realizują. Grunt mi się nie pali, ponieważ przymierzam się do zakupu tylko nie na tych poziomach cenowych. Planuję kupić dużo, dużo taniej, niż obecny kurs.
Piszesz o spadkach wskazując absurdalnie niskie poziomy, które dotychczas się nie sprawdziły i wygląda na to że się nie sprawdzą.
Przymierzasz się do zakupu akcji, a tymczasem popełniasz kilka do kilkunastu negatywnych wpisów tygodniowo, które rzecz jasna nie mają wiele wspólnego z rzeczywistością.
I tobie się nie pali.
Ja dwie sesje temu sprzedałem . Będę odkupywał ale nie teraz . Poziom mnie nie interesuje bo nie ma sensu przez ok miesiąc . Jak im wszystko zagra to wtedy i tak petarda będzie i wszystko się odrobi . Jak nie to piach... historyczny wzrost na sesji mam 35 % a czemu tu nie ma być więcej... Dlatego czy kupię za 25-21-18 nie ma znaczenia bo chyba że peron ale nie pierwszy i nie ostatni .