• - 6% . . . Autor: ~black944 [93.159.36.*]

Udział PKP Cargo w kolejowym rynku, według masy przewiezionych towarów, spadł w okresie styczeń - wrzesień br. do 25,87 proc. z 27,53 proc. w analogicznym okresie rok wcześniej - poinformował w piątek Urząd Transportu Kolejowego (UTK).

https://www.bankier.pl/wiadomosc/Towary-podrozuja-torami-PKP-Cargo-wciaz-jednak-notuje-potworne-spadki-9033297.html

:((((((((
  • Re: - 6% . . . Autor: ~Animator [77.222.237.*]
    Jeśli matematyka nie jest Tobie obca, chociaż mam obawy, że jest, to we wrześnie udział wyniósł ok. 28,3 % i był to drugi kolejny miesiąc wzrostowy po serii kilkudziesięciu spadkowych.
  • - 6% . . . Autor: ~black944 [93.159.36.*]
    nie strzelaj do listonosza - masz tam link . . .
  • Re: - 6% . . . Autor: ~Smart [83.5.65.*]
    Czarny wyluzuj i odpoczywaj , jest niedziela , zacznij jak zwykle jutro o 3 w nocy razem z Qgen …… może ktoś się wystraszy buahahaha
  • Re: - 6% . . . Autor: ~mlody [188.33.14.*]
    W skali roku może spadek….

Ale w skali miesięcy mamy drugi wzrostowy miesiąc ze zmianą tendencji

Decydujecie sami
  • Re: - 6% . . . Autor: ~baltazar [88.220.46.*]
    A za ciebie młody kto zdecyduje? Rodzice?
  • Hmmm . . . Autor: ~black944 [93.159.36.*]
    Dnia 2025-11-16 o godz. 11:27 ~Smart napisał(a):
    > Czarny wyluzuj i odpoczywaj , jest niedziela , zacznij jak zwykle jutro o 3 w nocy razem z Qgen …… może ktoś się wystraszy buahahaha

====================

uważasz, że pisanie / informowanie o faktach to jest straszenie ?
  • Re: Hmmm . . . Autor: ~Smart [83.5.65.*]
    Manipulowanie informacjami jest wprowadzaniem w błąd , głupiemu nie wytłumaczysz mądremu nie musisz , tyle w temacie , troluj dalej w jasnym celu ….
  • Re: Hmmm . . . Autor: ~black944 [31.61.168.*]
    Aj, aj, znowu ta moja podróbka próbuje manipulować. Nie dajcie się, oczywiste jest, że przytaczanie jakichś historycznych danych to już desperacja na maxa.Niedługo moja podróbka napisze, że się skończył papier toaletowy w biurze PKPC i że to dowód na kryzys :)))
[x]
PKPCARGO -1,09% 12,69 2025-12-22 17:03:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.