• Crown of greed Autor: ~Jarek84 [91.225.135.*]
    Więcej gra teraz w demo tej gierki niż w naszego polerowanego przez 5 lat masterpiss. Chodźcie na Console way może coś odrobicie.
  • Re: Crown of greed Autor: ~src [37.225.40.*]
    To zerknij na demo everdream village. Jutro mają coś pokazać na cozy quest
    Wishlist ranking podobnie ale wersja early Access już 12 grudnia :)
    Kapitalizacja qubic? Niecałe 12 mln. Przy 2.8 mln gotówki w kasie i kilkumilionowych przychodach
  • Re: Crown of greed Autor: ~FlipFlap [217.216.126.*]
    Choćby mieli mieć 12 milionów w kasie i 3 miliony kapitalizacji będziesz tam wisieć po wsze czasy bo jesteś pośmiewiskiem bankiera i czołowym manipulatorem. Najlepiej o tym świadczy że naganiasz codziennie jak peany a nikt tam nie wchodzi i nie kupuje tego smiecia.
  • Re: Crown of greed Autor: ~src [37.225.49.*]
    Buahahaa
    Ze dareczek i vacapijus to są w próbowaniu ze mną symbole merytoryki i obiektywizmu?
    Weź wracaj spać bo jeszcze Cię trzyma po wczorajszym chlaniu :)
    Ale miło wiedzieć że kolejny wisielec na juju będzie się tu klepał po pleckach z dareczkiem
  • Re: Crown of greed Autor: -dareczek- [185.195.71.*]
    Ja nadal mam tutaj akcje chorągiewko.Stępień mnie zawiódł ale daje kredyt zaufania Korulskiemu.Z jakieś 10 procent skcji planuje niedługo sprzedać ale to tylko dlatego że miałem pewne wydatki odłożone na czas po premierze.A tak to tutaj zostaje jednak bez dobierania.
  • Re: Crown of greed Autor: ~src [79.185.37.*]
    Uzbierałeś tonę makulatury i się jej pozbyć nie możesz a nie dajesz kredyt zaufania
  • Re: Crown of greed Autor: ~Bzzz [37.109.150.*]
    Super spółka, która przejada pieniądze i nie potrafi wyjść ponad kreskę. Można mieć nawet miliardy przychodu, ale to bez znaczenia dopóki nie zrobi się z nich zysku. Tu Jujubee ma ogromną przewagę, to jest główny atut tej spółki: pomimo mniejszej skali oni przynajmniej regularnie pokazują zysk. A co do samych gier to ja tam nie widzę jakiegoś nadzwyczajnego potencjału, ot gierki na tablety dla dzieci porównywalne z tymi tak wyśmiewanymi tutaj jujubowymi, które aktualnie są w produkcji, naprawdę nic nadzwyczajnego co miałoby odmienić sytuację qubica. Ergo naganiasz na kolejną spółkę. Wiesz co sobie myślę? Wszedłeś na pełnej w gamedev i kiedy w końcu zrozumiałeś, że CD projekt zdarza się raz na 100 lat to desperacko próbujesz wyjść z jak najmniejszą stratą.
[x]
JUJUBEE 0,89% 0,57 2026-05-18 16:44:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.