35. Nie dlatego ze spolka jest zła tylko szort wiedział kiedy wejść. Ludzie będą tobie optymalizację podatkowa i zazwyczaj grają pieniędzmi którymi nie powinni. Takie ktore będą wyciągać z giełdy zeby świniaka i prezenty na święta kupic i golnąć na sylwestra. Skąd wziąłem poziom 35 zł jeśli spolka jest dobra i pokazała dobre wyniki (kij z konsensusem). Mianowicie na 35 zl jest bardzo duza luka i technicznie wypadałoby ją zamknąć. Dobra informacja jest też to ze luki sa tez wyżej. Nigdy dlugo akcjonariuszem spolki Dino nie byłem. Teraz wszedłem jak alerty mi sie włączyły ze mocno spadloni wszedłem 2.5k zarobione na szybko. Jeśli zejdzie gdzieś w okolice 35 zl to ładuje sie grubo. Oczywiście może być inaczej a wy jak to widzicie? Będą mieli ciężko zejść do 35 ale jak wzi3li szorta to będą mielić i manipulować konkretnie.
No chyba że w twojej główce zrobiła się jakaś luka. Bo sądząc po twojej pisowni to to są same brednie. Sprawdzałem na wykresie 3 miesięcznym pół rocznym, czy rocznym nie ma żadnej luki spadkowej, jedynie jest i owszem , ale luka wzrostowa w okolicach 43,57 zeta. Tak więc oszczędź sobie tych bredni
Za trzy tygodnie przekonamy się kto ma rację czy jest luka na 35 czy nie spółka jest w defensywie i niech dojdzie korekta na światowym rynku to oby ta cena wytrzymała ale to jest oczywiście moja ocena i proszę się nią nie sugerować
Czemu za 3 tygodnie, to po pierwsze, po drugie na 35 zeta nie ma żadnej luki , sprawdź to dokładnie na wykresie ,po trzecie, jak będzie zwała ogólnoświatowa to cała nasza szulernia spadnie , nie tylko Dino