• kolega Re - uwaga na tego wujcia.. Autor: ~Swawolnik_Okrutny [31.0.94.*]
    Cały wrzesień i pół października naganiał na spekulacyjny BMC gdy kurs był po 35-40 pln.
    Obecnie 27, a jak złamie 25 to poleci na 12 pln domknąć lukę.
    Teraz ten mistrz przy 104 pln rekomenduje Orlen, który jest po +140% wzroście od początku roku, ma za sobą pięciofalową strukturę wzrostową i wygrzane do czerwoności wskaźniki AT.
    Oczywiście na TEN- zniechęca.
    Uważać na tego dżentelmena.
  • Re: czy ty swawolnik Autor: ~Pytam [185.203.18.*]
    odda pieniądze ludziom których tu podtapiasz skutecznie od kilku lat?czy ktoś ci płaci za pisanie tych bzdur?
  • Re: następny gagatek. Autor: ~Swawolnik_Okrutny [31.0.94.*]
    Oczywiście takich naciągaczy jest więcej.
    Świadczy o tym choćby powyższy wpis.
    Dżentelmen powyżej zmienia każdorazowo nick i atakuje akcjonariuszy i zohydza spółkę.
    Czy robi to dla sportu czy ma płacone za hejt, tego nie wiem.
  • Re: następny gagatek. Autor: ~LESS [89.73.36.*]
    Na forum rzeczywiście mnóstwo naganiaczy i naiwniaków tych piszących bzdury z jednej strony właśnie ten RE i wielu innych z drugiej fantaści typu - Johny czy Swawolnik . Prawda jest taka, że przynajmniej do końca roku raczej niema co liczyć ani na specjalne wzrosty ani też spadki kursu. Osobiście poziom ca 95 PLN przynajmniej dla mnie byłby akceptowalny.
  • Re: następny gagatek. Autor: ~RR [85.221.159.*]
    Dużo gdybania. Ale w końcu giełda to w (celowym) uproszczeniu "zgadywanie" co przyniesie przyszłość na danym walorze.

Wspomnianych Panów nie nazwę naganiaczami. Oni patrzą optymistycznie na wszystkie sygnały. W mojej ocenie trochę zbyt optymistycznie, ale uważam że rzeczywiście zmierzamy w dobrym kierunku z TSG.

Less - przed konferencją zakładałem że do końca roku będziemy się bujać pomiędzy 88 a 99zł. Czyli podobnie do Twoich założeń.

Te założenia pewnie zostaną zrewidowane za każdym razem gdy:
    - uruchomią nowy tytuł
    - jeśli nowy tytuł będzie żarł
    - jeśli będą jakiekolwiek informacje za listopad o TH, WOH, i nowym tytule

Wiec możliwy jest scenariusz że wskoczymy wczesniej o 1-2 poziomy wyżej, ale aby to był trwały skok to potrzeba nie tylko newsów, ale potwierdzenia w liczbach(pobrania, przychody, skutkujące dalszymi wzrostami TH i WOH w grossingu)

• Re: następny gagatek. Autor: ~Less [109.243.215.*]
    Masz sporo racji.w tym co piszesz. Zobaczymy jak to się rozwinie.
  • Re: następny gagatek. Autor: ~Swawolnik_Okrutny [31.0.94.*]
    Oprócz jawnych hejtków opluwających spółkę są jeszcze farbowane lisy, co to co innego myślą, a co innego piszą.
    Spółka niby dobra ale nigdy nic nie wiadomo, wycena w zasadzie rynkowa, nie ma co liczyć na cuda itp.
    Szkoda Less, że nie byłeś tak ostrożny jak przy 200-300 pln zachwalałeś spółkę.

[x]
TSGAMES -1,92% 92,00 2025-11-14 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.