Info nie jest cenotworcze??!!
Raport będzie dobry albo bardzo dobry ale co z tego ?
Anulowanie oszukańczej emisji albo koniec wojny dopiero sufit wybije! Ani kroku w tył koledzy ani pół kroku! Hehehe
Jeżeli dostrzegasz emocje w notowaniach Kernela to gratuluję!
To gdzie Kernel jest podpowiedz tym co wyceny robią bo oni widzą same zagrożenia i prognozy negatywne???? Tak jakby Kernel miał iść w piach a anzej nas ratował przed katastrofą! Ani kroku w tył poniżej 30 nic nie popuszczę. Hehehe
Makao, pokaż mi proszę, gdzie ja pisałem o emocjach w notowaniach. Kilka miesięcy temu sprzedałem Kernel po 28–29 zł i odkupiłem po 19 zł. To nie emocje, tylko strategia i fakty. Raport pokaże, gdzie jesteśmy a reszta to Twoje hasła. 30 zł to nie jest żadna granica. Kernel jest wart dużo więcej i raport to pokaże
Dnia 2025-11-15 o godz. 10:02 ~kernel napisał(a): > a jak uwalą mu emisję w co wierzę to x3
Inwestorzy instytucjonalni (OFE) zostali przymuszeni prawem do sprzedaży akcji . Po anulowaniu emisji wszystkie scenariusze będą ponownie na stole włącznie z wycofaniem się Namsena z decyzji o zdjęciu spółki z giełdy. Szacowane ceny staje się bezzasadne w takich okolicznościach.