• Wysyp trolii spadkowych !!!! Autor: ~mers [91.150.222.*]

wyszły juz
  • Re: Wysyp trolii spadkowych !!!! Autor: ~Mietek [89.66.238.*]
    Jeśli nawiązujesz do mojego postu dzieciaku ze trzeba było spr..po przekroczeniu 1 zl to nauczysz sie pokory juz niebawem. Mało ktora spolka na parkiecie daje tak zarobić i w takim szybkim tempie jak Corey. Ponad 1000% przebitki bylo. A Wy nie wiem na co czekaliście i liczyliście. Zamiast zamykać pozycje z zyskiem i nie kupować na górce wymyślaliście urojone marzenia że zarobicie tu miliony. Tu rynek żądzi i spekuła a nie wyssane z palca marzenia.
  • Re: Wysyp trolii spadkowych !!!! Autor: ~Le [109.243.67.*]
    Tak mnie się uroił atak na szczyt niestety poległem. Przykro lecz cóż zrobić, trzeba marzyć!
  • Re: Wysyp trolii spadkowych !!!! Autor: ~Lopez [217.170.194.*]
    "Żądzi" to prawie jak żądli
  • Re: Wysyp trolii spadkowych !!!! Autor: ~Mientki [85.2.128.*]
    O i jest ten łeb, teraz Mietek wcześniej Mich. Znawca analizy wstecznej, golas pospolity.
  • Re: Wysyp trolii spadkowych !!!! Autor: ~Sork [91.94.10.*]
    Jak by nie miał celu to by tu nie siedział miecio ciecio
    Tu nie mam żadnego celu. Ale pomarzyć można tylko problem polega na tym że to tak nie działa. Jeśli po 1000% wzrostu wchodzisz to albo liczysz na cud albo jesteś samobójcą. Rynek jest nieprzewidywalny to prawda ale zdrowy rozsądek sie przyda. Mi nic do waszych akcji i pieniędzy...moim zdaniem może bedzie tu jeszcze krótki strzał do góry 80-100% z 30-35 groszy ale to potem spadek do bazy na 10gr. Ale nikt nie ma szklanej kuli.
  • Re: Wysyp trolii spadkowych !!!! Autor: ~echo [91.227.156.*]
    Ale akcja,! a ten co docisnął na końcu stawiając 177 k to na pewno chciał sprzedać ! :)

Spadzie w natarciu.

Według mnie prezes zachował się poprawnie, nie oddał w niepewne ręce pakietu większościowego. Objął akcji tyle ( 5,5 lmln z 38 to niewiele), żeby starczyło na zapłacenie za szafy resztę zapłaci Techpol. Złożyła się na to rodzina , więc widać, że im mocno zależy.

A raport jaki dotyczy czasu przeszłego,a takie aj waj robią spadzie jakby tego nie wiedzieli.

• Re: Wysyp trolii spadkowych !!!! Autor: ~echo [91.227.156.*]
    Mietek a ty taki wyszczekany jesteś , a jak rosło to gęba w kuble siedziała, he, he...
  • Re: Wysyp trolii spadkowych !!!! Autor: ~Mietek [31.61.180.*]
    Pisałem w lipcu przy 1,2 zl ze trzeba uciekać. Można sprawdzic posty.
  • Re: Wysyp trolii spadkowych !!!! Autor: ~mers [91.150.222.*]

Mietek po co tu jesteś
    skoro tak myslisz o spółce
    ja mysle ze skoro sa chinczycy w zarządzie
    to coś jest na rzeczy
    teraz kurs po korekcie jest a ten co chciał sprzedadwać tego batona170 kilo dziwnym trafem pojawił sie
    na końcu a bez proglemu by sprzedał p znacznie wyżej

Powiem Ci po to tu jestem. Zbieram doświadczenie, obserwuje zachowania kursów, podobnych przypadków co tu, czytam komentarze i opinie na firach. Wszystko po to aby lepiej inwestować i zarabiać.To nauka ale żeby do tego dojść trzeba być wytrwałym i przerobić kilkanaście takich przypadków.
  • Re: Wysyp trolii spadkowych !!!! Autor: ~mers [91.150.222.*]

proste trollisz
    bo chcesz kupic proste
    i tyle w temacie

Czy ja troluję? Nie. Chcecie kupować czy sprzedawać wasza sprawa mi nic do tego. Stwierdzam tylko że ludzie nie umieją wykorzystać okazji a ta spolka dała Ją konkretną. Nieraz coś wzrośnie o 100% i jest dobrze. To wzrosło o 1100% i bylo 7 miesięcy aby kupić, sprzedać I dobrze zarobić. Więc jeśli ktoś teraz bedzie wylewał żale ze nie rośnie a kupił na górce. I straszył i obrzydzał spółkę to jest niespełna rozumu dzieckiem ktory nic nie wie o inwestowaniu..
  • Re: Wysyp trolii spadkowych !!!! Autor: ~Sztuka [188.33.131.*]
    Że wzroslo z 11gr nie znaczy ze wielu mogło kupic po tyle, najwięcej kupiono od 20-30-40gr a zobacz ile kosztuje dzisiaj czy to tak wiele? To właśnie boli a jutro będzie łamanie 40gr już na otwarciu bo to jest wsparcie a jak puści to i stopy puszczą czyli będzie można kupić po 30-35gr, pokisi się i znowu ktoś zarobi +50% za jakiś czas, tak zostaje się marzeniami o Chińczykach i wielkich pieniądzach.
[x]
COREY 1,80% 0,34 2025-12-18 13:31:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.