• Raport Espi Autor: ~Krzysztof [109.173.156.*]
    Jw
  • Re: Raport Espi Autor: ~Nowy [31.11.157.*]
    No i całe szczęście że notowania są zawieszone bo po takim raporcie cena akcji zbliżyła by się do zera. Od poniedziałku i tak by było zawieszenie ale na dolnych widlach. Ewidentnie byly przesłanki do zawieszenia bo niemożliwe by było żeby z takimi finansami kurs tak potężnie rosl. Szkoda bo raport potwierdził tylko ze bede mial tu sto procent starty. Zreszta z tego co słyszałem prędko tego nie odwieszą. Nawet spolka nie wie dlaczego notowania są zawieszone a wychodzi na to że knf też nie wie bo dopiero będzie to padać. Zawieszenie notowan tej spółki było sygnałem dla grup przestępczych działających na NC więc trochę to powisi.
  • Re: Raport Espi Autor: ~Krzysztof [109.173.156.*]
    Słyszałeś? A skąd? Babcia z warzywniaka ma jakieś znajomości w KNF?
    A raport jak raport. Vakomtek kap 120 mln, zysk 1 mln... Uważasz go za super? Czy może lepszy JSW?

...
  • Re: Raport Espi Autor: ~Nowy [31.11.157.*]
    Nie wiem czy zauważyłeś ale strasznie nakręcony jesteś i naszpikowany emocjami więc można zrozumieć że nie potrafisz ocenić faktów. No i do tego wisisz tutaj z kasą która nie jest twoja bo z kredytu albo poprostu jakieś szczątki oszczędności. Rozumiem. Ochlon i pomyśl. Ragnar nawet na walne nie pojechał a Ty liczysz już tylko na cud.
  • Re: Raport Espi Autor: ~Krzysztof [109.173.156.*]
    Jak ci źle, sprzedaj i po kłopocie
  • Re: Raport Espi Autor: ~Lala [89.151.20.*]
    Ciekawe zmiany w akcjonariacie w raporcie...
    Janusz Bednarowicz  32,82%
    Express Service Sp. z o.o. 26,89%
    Pozostali akcjonariusze (poniżej 5%)  40,29%
  • Re: Raport Espi Autor: ~difihuho [89.67.108.*]
    I co w tym ciekawego?
  • Re: Raport Espi Autor: ~Hillela [94.101.24.*]
    Technologie bankowe to dziś zrewolucjonizuje Banki pomysł Dudy
[x]
FINTECH 0,00% 0,26 2025-09-26 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe