pb003g kolejni pacjenci są włączni do badań - to chyba dobrze? pb004 raport milczy o wynikach, być może dlatego, że będzie odrębne info jako informacja poufna..., tak to interpretuje...albo do prezesa nie dotarła jeszcze informacja... :-)
Zenek już na stanowisko , dobrze Zenek akcjonariusze mogą sobie w weekend odpocząć a ty tutaj ładnie pilnuj , żeby czasem nikt dobrze o spółce nie napisał ,waruj
Nie obrażałem ani nie wyśmiewałem nikogo z Was w jakimkolwiek swoim poście ale czuję, że merytorycznie trafiłem w czułe miejsce więc nie mając kontrargumentów odnoszących się do przedmiotu sporu atakujecie mnie personalnie.
Na razie będę tylko czytał Wasze wpisy i cierpliwie poczekam do najbliższych komunikatów Spółki.
Obrażać nie obrażasz nikogo,ani nie wysmiewasz,ale wystawiasz jakies kontrole CBA,jakbyś miał jakiś w tym cel. No i parę osób uważa,że masz i ja np. tez. Xtrade trafił wg mnie czyli abyś odkupił jak najtaniej,a do tego potrzeba wjechać na psyche odświeżając nie istotne infa
Dnia 2025-11-15 o godz. 13:09 ~Prezes napisał(a): > Pod koniec 2025 roku zakończą się badania , więc możemy spodziewać się informacji
Jakich ty jeszcze informacji się spodziewasz? Już wiesz z obserwacji 4 pacjentów (było ich OŚMIU: 2 nie nadawało się do oceny, u jednego zgubiono wyniki, a u kolejnego jednego nie wykazano żadnego wpływu), że PBA-0405 aktywuje szlak interferonowy i wzmaga apoptozę, co daje przesłankę do dalszych badań klinicznych.
Czego więcej chcesz jeszcze dowiedzieć się o badaniach?