• info z raportu ws badan Autor: ~Jaga [83.27.122.*]
    pb003g kolejni pacjenci są włączni do badań - to chyba dobrze?
    pb004 raport milczy o wynikach, być może dlatego, że będzie odrębne info jako informacja poufna..., tak to interpretuje...albo do prezesa nie dotarła jeszcze informacja... :-)
  • Re: info z raportu ws badan Autor: ~ALF [188.33.28.*]
    Czuć PADLINE
  • Re: info z raportu ws badan Autor: ~Kokos [31.60.108.*]
    Padlina była w czerwcu. Od tego czasu na konto zaraz łącznie wpłynie ok 10M zł.
  • Re: info z raportu ws badan Autor: ~Zenekk [194.15.120.*]
    Dnia 2025-11-14 o godz. 20:00 ~Kokos napisał(a):
    > Padlina była w czerwcu. Od tego czasu na konto zaraz łącznie wpłynie ok 10M zł.

10 milionów zł? Skąd? Caritas się dorzuci? :D :D
  • Re: info z raportu ws badan Autor: ~Prezes [95.108.11.*]
    Zenek już na stanowisko , dobrze Zenek akcjonariusze mogą sobie w weekend odpocząć a ty tutaj ładnie pilnuj , żeby czasem nikt dobrze o spółce nie napisał ,waruj
  • Re: info z raportu ws badan Autor: ~Kokos [31.60.108.*]
    4 m z p1, 4M z p2, 800 k z doto i być może 2 m od ecapital= 10,8M zatkało kakao?!?
    Oj stary wystawiasz do pustej bramki , teraz Zenek wyskrobie taki elaborat że serwer się zatka.
  • Re: info z raportu ws badan Autor: ~Herakles [185.13.184.*]
    XD XD

Ej, proszę nie myl mnie z użytkownikiem ~Zenekk.

Nie obrażałem ani nie wyśmiewałem nikogo z Was w jakimkolwiek swoim poście ale czuję, że merytorycznie trafiłem w czułe miejsce więc nie mając kontrargumentów odnoszących się do przedmiotu sporu atakujecie mnie personalnie.

Na razie będę tylko czytał Wasze wpisy i cierpliwie poczekam do najbliższych komunikatów Spółki.

Pozdrawiam

• Re: info z raportu ws badan Autor: ~Stary [31.0.53.*]
    Obrażać nie obrażasz nikogo,ani nie wysmiewasz,ale wystawiasz jakies kontrole CBA,jakbyś miał jakiś w tym cel. No i parę osób uważa,że masz i ja np. tez. Xtrade  trafił wg mnie czyli abyś odkupił jak najtaniej,a do tego potrzeba wjechać na psyche odświeżając nie istotne infa
    Do użytkownika ~Stary:

Przeczytałeś raport? [czas przeszły, dokonany]
    Dwa pliki .pdf na dole oficjalnej strony PURE.

https://purebiologics.com/pl/periodic-report/raport-espi-q-3-2025-raport-kwartalny-za-iii-kwartal-2025/
    Do użytkownika  ~Prezes:

Naprawdę mnie rozbawiłeś z tym zatkaniem serwera XD XD

Mega pozdro!
    Pod koniec 2025 roku zakończą się badania , więc możemy spodziewać się informacji
  • Pod koniec 2025r. zakończą się sny o badaniach Autor: ~Zenekk [194.15.120.*]
    Dnia 2025-11-15 o godz. 13:09 ~Prezes napisał(a):
    > Pod koniec 2025 roku zakończą się badania , więc możemy spodziewać się informacji

Jakich ty jeszcze informacji się spodziewasz?
    Już wiesz z obserwacji 4 pacjentów (było ich OŚMIU: 2 nie nadawało się do oceny, u jednego zgubiono wyniki, a u kolejnego jednego nie wykazano żadnego wpływu), że PBA-0405 aktywuje szlak interferonowy i wzmaga apoptozę, co daje przesłankę do dalszych badań klinicznych.

Czego więcej chcesz jeszcze dowiedzieć się o badaniach?
  • Kokosowa arytmetyka Autor: ~Zenekk [194.15.120.*]
    Dnia 2025-11-15 o godz. 09:22 ~Kokos napisał(a):
    > 4 m z p1, 4M z p2, 800 k z doto i być może 2 m od ecapital= 10,8M zatkało kakao?!?

4 miliony z P1 już było.
    Do spłacenia wciąż pozostało jakieś 1 milion 500tys.
    4 mln PLN z P2 - realne

800 tys. z "doto"? Co to jest "doto"?
    Jakie 2 miliony od eCapital? Księżyc na głowę ci upadł?

• Re: Kokosowa arytmetyka Autor: ~111 [37.209.148.*]
    Zenek jesteś niezniszczalny dbasz o nas w dzięń i w nocy niczym anioł stróż. Serdecznie tobie dziękujemy i o więcej już nie prosimy
[x]
PURE -0,82% 2,41 2026-05-04 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.