Taki zysk to nawet nie 1 grosz na akcje przy tej ilosci akcji a będąc bardziej precyzyjnym to 1/20 grosza co biorac pod uwagę obecną wycenę czyli skrajne przewartosciowanie nie powinno mieć zbytniego wpływu na kurs.Oczywiście na rynku new connect spekulacja to religia więc jakis ruch moze wystąpić.Nie dać sie ubrac po 16 czy 17 gr bo znowu bedziecie tu wisiec.
Zysk ale od początku roku strata ponad banke. Jednak rok temu bylo ponad -3mln takze 2 odrobione. Koszty spadają, przychody r/r rosną i tu czuc wreszcie mocne wybicie, nawet asronim wyjdzie z haka
dziecko,ale przeciez tu nigdy nie bylo zadnych zysków.. o czym ty mowisz? chyba pomylilo ci sie z kghm vel cokolwiek innego co przynosi zyski. tu ni ebylo zandje dzialalnosci operacyjnej,bo sam szpital to jak dotad ogromny tylko koszt,a gdzie reszta?
Nie masz zielonego pojęcia o czym piszesz więc o czym ja mam z tobą dyskutować? Nie mam ochoty setny raz tłumaczyć czym zajmuje się spółka i na jakim jest etapie—> WISI mi działalność operacyjna, na teraz dla mnie liczy się to, że kurs na giełdzie jest ponad 4 x niższy niż sama wartość nieruchomości z działką…. jak rozdmuchają ten biznes medycyny VR to będziesz jęczał na forum przy kursie kilku zł za akcje !
tym co piszesz setny raz potwerdzasz,ze tylko jais budynek sie dla ciebie liczy i ile to bedzie warte w przeliczeniu na kurs. Kazdy ci to mowi,ze gdyby byc mialo warte to by bylo. Dlaczego ciagle ci sie wydajeze rynek jest jeszcze slepy i nie widzi takiej perelki jak invenszyn? tez tu umoczylem parenascie tysi,ale odrobilem gdzie indziej, Ja mowie o jakiejkolwiek dzialnosci ,a ciagle dzialka i dzialka i szpital....a ta ich medycyna VR to jak dotad swiat nie oszalal na jej puinkcie i juz chyba druga NVIDIA z tego nie bedzie, Po za tym przy 200mln akcji z czego 100 jest w rekach drobnicy to kto mialby tu ciagnac kurs do gory i jakim kosztem?? Zycze wam,aby chociaz paredziesiat gr kiedys bylo i aby czesc ludzi odzyskala chocby wlozona kase,ale przy obecnym zadluzeniu te 100iles tysiecy to lekuśko malusio., ale nowa Dacie duster juz za to kupią.