• Kaszana Autor: ~mabmab [217.130.149.*]
    Szacunki wynikow kaszana....wszystko ponizej oczekiean zwlaszcza zysk netto tylko 550 mln. Tyle co nic biorac pod uwage wielkosc PGE.Tauron i Enea przebijaja szacunki a PGE nie dwozi obietnic
  • Re: Kaszana Autor: ~Sasquatch [196.205.17.*]
    No masakra a ja się przeniosłem z TPE gdy był po 9.30 bo trzymałem od 2 zł i uznałem że czas na gonienie przez pge a tu nic z tego
  • Re: Kaszana Autor: ~Bariloche [37.109.168.*]
    Ciekawe z czego ta różnica pomiędzy wynikiem EBITDA 2,6 mld zł, a zyskiem netto zaledwie 0,55 mld zł. Co się tutaj (znowu!) stało z tymi 2 mld zł??
  • Re: Kaszana Autor: ~Xxxx [37.47.146.*]
    Ale zysk na akcję podali z pge i z grupy pge....nie ma tragedii. Ten rok wynikowo jest stracony. Po tak dużym odpisie ...ale dalej uważam że dzisiaj tą cena jest atrakcyjna, bo tu jest gra o cenę akcji za rok, półtora, dwa....i wtedy cena akcji będzie pomiędzy 30-40 zł
  • Re: Kaszana Autor: ~Ech [46.112.66.*]
    Za 5 lat taka cena może będzie a najbliższe miesiące to cudów nie będzie .
  • Re: Kaszana Autor: ~mabmab [217.130.149.*]
    Ryzyko polityczne w Polsce jest juz na takim poziomie ze perspektywa miesiecy to dlugi okres. Juz mamy otwarta wojne na linii 2 kiboli a to nic dobrego nie zapowiada.
  • Re: Kaszana Autor: ~Pp [77.46.1.*]
    To teraz ile na horyzoncie 16 ?
  • Re: Kaszana Autor: ~Zen [78.30.67.*]
    Takie wyniki to moze 8.50 bedzie
  • Re: Kaszana Autor: ~mabmab [217.130.149.*]
    Nie wiem ale rosnace ryxyko polityczne to zwiastun poteznej korejty na spolkach wrazliwych na pilityke. Ponadto w przyszlym tygodniu USA glosowanie w sprawie Epsteina a to jest bomba ktors moze wysadzic Trumpa. Zatem cashbis the best!
[x]
PGE -3,35% 10,38 2026-05-14 17:03:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.