• W ciągu 3 tygodni pozyskano oferty na ok 65 mln netto Autor: ~Emrek [178.43.244.*]
    ... a kurs w tym czasie na minusie. Do tego ogłoszono zakończenie prac przy porcie lotniczym, w Q3 bd rozliczona granica oraz PEJ skorzystało z prawa opcji w kontrakcie w energetyce jądrowej za 150 mln, .... Le Cabaret :P
  • Re: W ciągu 3 tygodni pozyskano oferty na ok 65 mln netto Autor: ~Nowy [89.64.75.*]
    Wszystko już dawno w cenie zobacz na c/z pare lat temu chodził w okolicach 5-7 czyli teraz albo kurs spadnie o połowę albo musza zwiększyć zyski min 2 krotnie żeby uzasadniało to taką wycenę
  • Re: W ciągu 3 tygodni pozyskano oferty na ok 65 mln netto Autor: ~Emrek [178.43.244.*]
    Co jest w cenie kontrakty których nie było a się pojawiają? Co jest w cenie Atremu gdzie pozyskują mniej zleceń a kurs potrafi rosnąć prawie 160 % ?. Skoro wpadł kontrakt w energetyce jądrowej którego nikt się nie spodziewał jak możesz pisać, że coś jest w cenie. Atrem ma C/Z 21 a wg mnie jest gorsza spółką z mniejszym potencjałem, nie mają takich prestiżowych kontraktów. Miniecie się o włos z kontraktem za mld jest w cenie i potencjalne szanse w kolejnych ? W moim odczuciu bd tutaj grubo za niedługo ale dlaczego rynek tego nie widzi nie mam pojęcia, może kurs jest celowo trzymany.
  • Re: W ciągu 3 tygodni pozyskano oferty na ok 65 mln netto Autor: ~Major [194.233.101.*]
    Normalna sprawa, część osób zamyka sobie rok a część osób spokojnie sobie dalej inwstuje. A czy kurs po wynikach będzie po 60 a w 2026 wspinał sie na 100 to sie jeszcze zobaczy. Najważniejsze, że spółka pracuje, zarbia i dzieli sie zyskiem. Ogólnie spodziewać sie można dużego zwrotu na rynku akcji w strone spółek typu value, ja jestem spokojny.
  • Re: W ciągu 3 tygodni pozyskano oferty na ok 65 mln netto Autor: ~Zep [37.31.10.*]
    Według mnie ci co są bojaźliwi będą kupować drożej.Gdy kurs ruszy będą kupować na wyścigi.Sam to przerabiałem na Torpolu.Kupuj strach - coś w tym jest.
[x]
ELEKTROTI -0,41% 48,15 2025-11-14 17:04:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.