• O której raport? Autor: ~Jannn [5.173.175.*]
    O której czy przesunięcie znowu
  • Re: O której raport? Autor: ~MarcinBuczek [5.173.204.*]
    Niech przesuwają czekamy aż sprzedaz mg wywali poza skalę KRS govena czysciutki. Do dziś nie ma zanego wniosku o upadłośc restrukturyzację czy cokolwiek. A PKD sprzedaż samochodów i furgonetek. Noga na nogie miliardy kapitalizacji czekają. Pewnie od razu uchwala o przejście na główny zmiana nazwy fuzja objęcie akcji.
  • Re: O której raport? Autor: ~111 [176.5.184.*]
    Nigdy nie będzie . A ty naganiaczu z zaplecza pod 100 nikami od xxx ... ale skączy sie juz niedługo ten przekrẹt.
    Aha nie będzie... Pozdrów kolegów z oddziału... O upadłości czytam od 2019 już w maju 2022 zapowiadał na bank, ta na bank chyba na kasę Stefczyka bo znowu pudło. Po co zmieniać sp zoo na sa zlecić prospekt ipo, press packi z Mateuszem Kowalskim emisję prywatne zmianę PKD i scalenie? Dzisiejszy odpis z KRS https://ibb.co/k2mWbv0x a urojenia się leczy
    Weź zadzwoń do potężnego importera saic polska bo jak zapytałem rzeczniczkę o nr to baba ucięła konwersacje
  • Re: O której raport? Autor: ~111 [77.25.47.*]
    Zegar tyka. Tyk , tyk , tyk (dobrze mnie rozumiesz..)
    A skąd mam rozumieć? Co ja psychiatra? Przeceniasz mnie
    Nawet na vpn, bankierze , darknet nikt nie jest anonimowy
    No i po co mi to piszesz? W Polsce prokuratury nie ma, gdyby była od 2-3 lat zrobiliby porządek z nimi i powołali kuratora
    Niestety prawo zabrania podac publicznie twoje dane...imie nazwisko i adres...a szkoda
    A czy prawo zezwala na manipulacje kursem -80% w 3 dni i 4 letnie trzymanie kursu za mordę? Obawiam się że nie... Rozporządzenie mar mówi ci to coś?
    Moje dane masz w nicku. A urojenia łapiesz po prochach albo po zalu za podrbranym LEGALNIE pakietem z rynku. Takie są sądu spółki publicznej było nie pchać się z ipo
    Karma wraca i wróci ...xxx, kowalski, itd
    Ojej! Halo? Policja? Dostałem pogruszki na otwartym forum bankier.pl! Lepiej dawaj upadłość bo darmowe akcje wysypane w ulicę ? Miał być Dubaj a będzie zakład karny Wronki.
    Śmieszne jak oficjalnie przestępca grozi prawem. Jesteś jak Żeleński. Ile przestepstw naliczy prokurator? Styczeń 2018 fałszywe informacje kwiecień 2018 manipulacja kursem maj2018 czerwiec 2024 kolejne manipulowanie kursem. Chyba trzeba będzie zrobić screen arkusza zleceń dla organów ścigania. Pfokuratora może zainteresowań 101 akcji na 20.000 zl
    Screeny mamy wszystkie takze niech glowa nie boli. Naganianie itd
    Megalodona enki Propa? Jak to leciało "kolejne święta wisze WYSOKO NA HAKU" dorzuc screeny artykułów ze stycznia 2018 i espi. A najlepiej oryginały umów ze spółką widmo -auda new enrgy vehicles, ciekawie będzie jak prokurator zapyta o Mateusza Kowalskiego który udzielał wywiadów kopiuj wklej.
    https://www.bankier.pl/wiadomosc/GOVENA-LIGHTING-S-A-Zawarcie-umowy-na-wylacznosc-w-zakresie-dystrybucji-samochodow-elektrycznych-7569317.html

Ciekawe jak się wytłumaczysz z niepowoalnai prezesa przez rok. Kilkunastokrotne przesuwanie terminu raportów. Spadek kurs o 80% w 3 dni, kurs od linijki przez pół dekady przy wysokich obrotach 700 stron naganiania na upadłość
    I się tak nie szaroges bo z tego co mi wiadomo wchodzenie w porozumienie i wykup 99% spółki publicznej pod progiem również jest przestępstwem. Przykre...
    I co właściwie mi zarzucasz? Że byłem tak przekonujący, że z kolegami kupiłeś 99% akcji a dziś nie możecie powołać organów spółki sporządzic i opublikować raporty i odwiesić kurs? Nie ja jestem pierdoła z mlnami na kręcenie sie dekadę w kolko
  • Re: O której raport? Autor: ~mieetek [213.134.188.*]
    Dawać skunksy raport pod rajd sw mikolajaa i na gwiazdke 24 plnyy
[x]
GOVENA -10,00% 0,27 2024-06-03 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.