kiedy kolejne spotkanie online? kiedy obiecany mail do nas, pamowiczow? czy ta mapka od Daniela to prawda? czy MEK rozwiazal umowe? czy spotkanie z prokuratorem generalnym dalo jakies rezulataty? czy zebral Pan juz wiecej niz kilkadziesiat swiadectw? czy........? czy........? czy........? czy........? czy........? czy........? czy........? czy........?
Dobrze, że chłody idą, więc ten gigantyczny tort może się do wiosny uchowa, ale smak raczej straci. A przy okazji można by go zgłosić do Księgi Rekordów Guiinnessa.
Ja tam sie w spekulacje i te bajdurzenia nie bede nawet z najgorszej frustracji wdawal, ale tak naprawde sa juz swieta praktycznie wiec nic napewno do konca tego roku czyli cirka za miesiac nie bedzie sie klarowac. A jai rozklad rozklad jazdy bedzie dalej to ja czuje, ze na wiosne to ktos tam dopiero zacznie sie zastanawiac nad tym. Taki mi uklad pokarnowy podpowiada skoro mowa o tortach.
Nie prześlesz świadectwa - straszy wyrzuceniem z pam,nie wpłacisz składki - to samo !
Od pięciu lat pier-li że podpisał umowę o poufności i nic nie może powiedzieć !
Tyle wie pam
Dnia 2025-11-14 o godz. 13:23 ~dfgjgfghsfgh napisał(a): > kiedy kolejne spotkanie online? > kiedy obiecany mail do nas, pamowiczow? > czy ta mapka od Daniela to prawda? czy MEK rozwiazal umowe? > czy spotkanie z prokuratorem generalnym dalo jakies rezulataty? > czy zebral Pan juz wiecej niz kilkadziesiat swiadectw? > czy........? > czy........? > czy........? > czy........? > czy........? > czy........? > czy........? > czy........? >
------------ No no, takie szturchanie grozi reprymendą albo wydaleniem z PAM i nie będziesz już mógł wspólnie z koleżankami i kolegami radośnie skandować i bić brawo Przewodniczącemu.