• CCC w końcu się obudziło Autor: ~Kamil [46.205.198.*]
    Z pozytywnych informacji.
    Obserwuje CCC na ln. Widać od wczoraj przełom.
    W końcu dział marketingu wpadł na pomysł, że warto chwalić się sukcesami, rozwojem itd (bo do tej pory był marazm)
  • Re: CCC w końcu się obudziło Autor: ~Mat [185.216.146.*]
    Co dokladnie masz na myśli?
  • Re: CCC w końcu się obudziło Autor: ~Kamil [46.205.198.*]
    Konto CCC Group na ln do dzisiaj było praktycznie nieaktywne.

A dzisiaj kilka wpisów chwalących się czy to rozwojem, ekspansją Modivo, czy np mówiący o wynikach, np:
    "Grupa CCC w Q3 2025 (sierpień’25 - październik’25) odnotowała historycznie najwyższy poziom przychodów w pojedynczym kwartale (blisko 3 mld PLN), przy dynamice sprzedaży na poziomie 7%. Q3 2025 był dla Grupy CCC czasem przyspieszenia rozwoju powierzchni handlowej – jej dynamika na koniec kwartału wyniosła +21% rdr.- ‎Rok 2025 będzie rekordowy dla Grupy CCC pod względem rozwoju sieci sprzedaży. Zdecydowanie przebijemy nasz pierwotny cel otwarcia 200/250 tys. mkw. nowej powierzchni handlowej – na koniec roku będzie to o ok. 320 tys. mkw. powierzchni pracującej więcej niż w roku ubiegłym. Tym samym, nasze kanały sprzedaży detalicznej urosną o 38% rdr. Rozwijamy się szybciej niż planowaliśmy, bo mamy dostęp do atrakcyjnych powierzchni handlowych, wynajmowanych na bardzo dobrych warunkach - powiedział Dariusz Miłek, Prezes Zarządu Grupy CCC."
  • Re: CCC w końcu się obudziło Autor: ~Rerefasola [188.146.37.*]
    Moze podeslij im link do forum ccc, niech zobacza tych, co pisza "bankrut" o ccc. Ccc@ccc.eu dzial prawny juz otrzymal.
  • Re: CCC w końcu się obudziło Autor: ~Kamil [46.205.198.*]
    Ja po prostu wierzę w tą spółkę fundamentalnie i jestem zaskoczony skalą rozwoju.
    Wiadomo - przy skali inwestycji zysk może być chwilowo mniejszy, ale w średnim terminie mają potencjał na dominacje.
    No i chyba największym potwierdzeniem potencjału tej Firmy są shorty. Jak to ktoś ostatnio fajnie wyjaśniał z analityków - shorty grają na spółkach, które wiedzą, że się odbiją, a nie na tych, co zakładają bankructwo.
    A patrząc gdzie spółka jest, to wygląda to tak abstrakcyjnie, że słów brakuje.
    Dzisiaj spółka w takim etapie rozwoju, po dowiezieniu tylu otwarć i takim przychodzie, a jest na dokładnie tym samym poziomie cen akcji, co 1,5 roku temu, gdy miała 25% mniejszy przychód. Zobaczymy po kolejnym kwartale, bo przy takiej skali otwarć sklepów, które już działają (idealnie przed najlepszym okresem w roku), to spółka powinna naprawdę wyprodukować ciężarówki gotówki
  • Re: CCC w końcu się obudziło Autor: ~Mat [89.37.175.*]
    Ciekawy będzie u nich ten 4 kwartał. Tym bardziej że ponoć będzie trochę normalnej zimy juz w listopadzie i grudniu. Mnie osobiście interesuje czy uda im sie osiągnąć cele Modivo gold o których mowił Miłek. Generalnie to ma ten klub sens, szkoda tylko że wymaga polskiego numeru telefonu. Ja takiego nie mam.
[x]
MODIVO -1,38% 91,60 2026-04-02 17:04:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.