Za duży ból w komentarzach SRC widziałem żeby w to uwierzyć. Coś czuję że ma tak jak ja, czyli sprzedał ten pazdzierz że stratą i wraca tylko żeby zobaczyć że nie wtopił sam na tym badziewiu :D
Patrz na IP. Tu się podszywają pod mój nick.
Akcji nie mam. Po co brać coś bez perspektyw? Jujubee nie ma na czym zarabiać. Szansą był dm ale skutecznie z niej nie skorzystali.
Nie rozumiem po co się dalej udzielasz masz smutne życie czy co nie zrobiłeś to nie takie życie a mogłeś od 2 lat czy 3 schodziło juju 2.5 do 1 zł Ja nie rozumiem takich ludzi jak ty sprzedaleś akcje i ich nie masz to po co Twoje wypociny Jujubee jest u.owe ale dało nie jednemu zarobić jak i stracić jak Tobie swego czasu Bkd .Ja jak sprzedaje to nie udzielam się na forum bo i po co. No wiadomo trole spadkowe muszą być bo o to chodzi w tej grze
Smutne to masz myśli jak patrzysz na minus przy pakiecie jujubee.
Mam prawo do wpisów tak samo jak ty. Jak tego nie rozumiesz to ogólnie masz chyba problem z tą czynnością.
Teraz możesz wejść na qubic i przeczytaj raport za 3 kw. Zerknij na kapitalizacje, plan wydawniczy, stan gotówki i pomyśl :)
Dlatego siedzisz na juju bo tu obroty jak WIG20 hahhaha
Zerknij jeszcze na jedną rzecz. Ile mln przychodu ma grupa qubic. To jest właśnie portfolio budowane przez ostatnie lata. A gier ciągle przybywa. Wczoraj wyszło gloomy eyes na Xbox, za chwilę bee Simulator a już 12 grudnia gra z większym potencjałem od dark moon czyli everdream village. Ta gra już jest wyżej od dark moon jeśli chodzi o miejsce w rankingu wishlisty :)
Zerknij na plan wydawniczy a później pomyśl o jujubee i jaka tu jest bieda w nadchodzącym okresie