• Kto pękł? Autor: ~Kumaty [31.0.78.*]
    Drugie uśrednienie. Dziękuję i czekam dalej
  • Re: Kto pękł? Autor: ~Tomasz [62.87.133.*]
    Dnia 2025-11-13 o godz. 15:41 ~Kumaty napisał(a):
    > Drugie uśrednienie. Dziękuję i czekam dalej

Oby Tobie kasy na uśrednianie nie zabrakło...

• Re: Kto pękł? Autor: ~Kumaty [31.0.95.*]
    O to się nie martw. Zasada bowiem jest prosta. Kupujesz za 10k pozycję. Następnie na kolejnym progu za 20k, kolejne uśrednienie za 30k. W ten sposób w pewnym momencie realizujesz zysk lub w najgorszym przypadku wychodzisz na zero. Pozdrawiam
  • Re: Kto pękł? Autor: ~Marco1981 [217.28.134.*]
    Kto kupił po 10 zł już ma 22% straty. Ciągła obsuwa, zniszczyli spółkę marzyciele z zarządu.
  • Re: Kto pękł? Autor: ~Kumaty [89.231.159.*]
    Spokojnie. Spółka dla cierpliwych. Twiti nie pożyczał by kasy na stratę tym bardziej że ma także sporo swojej kasy w akcjach. Całkiem możliwe że rozgrywa w taki sposób aby całkiem pozbierać.

Nie wiem kto ale ktoś rozgrywa temat. Wystarczy się nie obs*ać
  • Re: Kto pękł? Autor: ~Frajus [185.252.220.*]
    Oooo jasnowidzący xD wstydzisz sie już swojej orygonalnej ksywki? XD xD xD

A Ci podbieracze, to oni siedzą z tobą w pokoju teraz?

Dolec, wrózbito macieju, ty kapelanem na gpw powinieneś zostać, nie dość ze wiara w tobie wielka, to dostrzegasz rzeczy których nie ma xD xD xD
  • Re: Kto pękł? Autor: ~RR [95.49.52.*]
    Może nowy zarząd zająłby jakieś stanowisko w sprawie działań restrukturyzacyjnych i potencjalnej nowej emisji . Jak na razie na siłę pokonane zostało 8 zł i jak długo jeszcze będziemy się tak bawić ? Oczywiście kurs może być jeszcze dołowany żeby cena akcji z nowej emisji była jak najniższa, ale odbywa się to kosztem drobnych akcjonariuszy. To że sobie kupiłem trochę akcji po 7,7x-7,8x nie zmienia faktu ,że nowy prezes z innej strefy językowej powinien zabrać głos jeżeli rozumie że jego obowiązkiem jest dbanie o wizerunek spółki. Ale może ma jak zwykle wszystko w d... byle brać swoje wynagrodzenie.
  • Re: Kto pękł? Autor: ~kudłaty [84.40.219.*]
    Myślę, że niebawem nowy prezes powie; to już jest koniec nie ma już nic , to już koniec możemy iść..
[x]
MABION 1,32% 8,47 2026-04-13 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.