Czyli wszystko było pod artykuł . Daleka droga jeszcze przed Ryvu , oby im się udało ja uciekam bo jestem na zielono , szkoda że nie sprzedałem rano . W styczniu się melduje na nowo , będzie mniej niewiadomych .
Cytat z dzisiejszego artykułu na bankierze: Wyniki są już pokazywane potencjalnym partnerom na bazie porozumień o poufności i to właśnie komercjalizacja jest priorytetem spółki. Naszym celem jest pozyskanie partnera, z którym moglibyśmy dalej rozwijać romacyklib, do końca pierwszego kwartału 2026 r.” – powiedział Przewięźlikowski
Wygląda na to, że duże obroty o wzrost kursu to nie przypadek.
Ok myślałem że coś wcześniej jeszcze publikowali. Teraz tylko czekać na wyniki i miejmy nadzieję że uda się zarejestrować w więcej niż 1
wskazaniu. Jeżeli tak to będzie dobrze...
To mi się nie podoba . Kurs był zbijany na max i odbił bez powodu w ten sam dzień . A dzisiaj już po porannym szale gdzie nie było wiadomo czy się nie zakończy widłami pokazał się akurat artykuł -merytoryczny ale pokazujący że jeszcze parę miesięcy przed nami .Według mnie przy słabym rynku wrócimy na stabilne dryfowanie ale kto zarobił to zarobił i jak nie będzie dmuchało w żagiel to będzie się na innym poziomie sprzedawało . Tak jak już pisałem nie było uzasadnienia czyli jest sterowanie i to nie jest fajne .