• co tu się stanęło?? Autor: ~masaj [91.208.72.*]
    ostatnio zaglądałem do Was przy 600 zł. a dziś co??? Dobrze, że akcji nie mam choć poniżej 100 to może dobiorę co nieco
  • Re: co tu się stanęło?? Autor: ~Inwestor [89.66.224.*]
    Jeżeli zaglądasz na kursy z taką częstotliwością, to może nie dotykaj giełdy lepiej :)
  • Re: co tu się stanęło?? Autor: zmoda [193.8.57.*]
    Przygotowanie do wybicia, jeszcze tylko 5 dni roboczych i świetne wyniki 11Bit.

Dwóch gości obrażonych na zarząd 11 Bit studio znalazło kolegów w biurach maklerskich i trzymają kurs na dole, żeby ukarać zarząd spółki za swoje straty na kapitale. Strata wynika tak na prawdę z zachłanności tych jegomości, a nie spowodowana jest zarządem. Najpierw trzeba wskazać wroga, później jest lepsza motywacja i łatwo znaleźć tłum z kapitałem do zarobku na spadkach. Proste.

Gdy ulica się obudzi, a sentyment do gamingu zacznie powracać w jeden dzień cena akcji skoczy ponad 200, a w krótkim czasie ponad 300. Warto mieć te akcje. Szortowanie na tym walorze to amatorszczyzna bez odpowiedniego kapitału.
  • Re: co tu się stanęło?? Autor: ~Qwerty [89.151.30.*]
    Albo nie znasz znaczenia słowa „dobierać” (według słownika języka polskiego oznacza ono „wziąć więcej”), albo mijasz się z prawdą w kwestii obecnego stanu posiadania.
[x]
11BIT -0,14% 146,50 2026-05-14 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.