Lecimy na 106-116! Jednak nie od strzała, za to bardziej spokojnie. Przyspieszymy nieco później, ale co się tutaj odwlecze to nie uciecze, spółka jest BEZPIECZNA.
Obserwuj i UCZ się larwo jak się zarabia! 106-116 ale nie jutro, niemniej wkrótce! Bez znaczenia, bo i tak jedziemy duuużo wyżej. A ja i tak +14% NADAL do przodu buhahaha
Ja się nabrałem po raz pierwszy hahah i pierwszy pakiet zamierzam puścić z moją marżą - nie mniejszą niż 160%. Maksymalnie do dywidendy w połowie 2027 roku. Resztę wyżej. Jeśli nie pyknie w terminie, sprzedam całą resztę, ale tutaj ZAWSZE z zyskiem, bo ta spółka jest mega BEZPIECZNA z takim cash/wartość ratio. Proste!
Aru ale kurs się cofa. Nie wstydzisz się przecież to ty pisałeś 106 - 116. Poczekaj jeszcze ze 3-4 lata i wtedy napiszesz a nie mówiłem. Bo podskoczy podskoczy ale nie teraz i nie jutro. Oj dzieciaku
Cofa ci się chyba śniadanie człowieku hahaha. Tutaj kurs NIE MA PRAWA się cofać. Fluktuować na kilka procent owszem może, nawet kilkanaście po uprzednim DUŻYM wzroście. Ja tu już jestem +15% procent do przodu od wiosny i widzę TYLKO WZROST. 106-116 będzie w ciągu najbliższych kilkunastu tygodni, albo i szybciej. UCZ się od najlepszych i ZARABIAJ! Heheh
Aaaaa powiadasz po uprzednim dużym wzroście. No tak to ok nie będę Ci przeszkadzał. Wzrastaj więc Aru. O w tej chwili wybiło jest na + 0,55% powiększył ci się twój duży wzrost. Pozdr