• Jutro możliwy atak na 110 a do świont 50! Autor: ~AkcjoMariusz [79.175.233.*]
    Nie zdziwi mnie to. Każdy sobie jeszcze fajnie tutaj usredni przy tyłu szortach.
  • Re: Jutro możliwy atak na 110 a do świont 50! Autor: ~Lilu [83.6.55.*]
    niestety oporu nie widać b
  • Re: Jutro możliwy atak na 110 a do świont 50! Autor: ~Rerefasola [89.79.144.*]
    Swiont masz? To posmaruj, bo cie bedzie sfendzidź
  • Re: Jutro możliwy atak na 110 a do świont 50! Autor: ~AkcjoMariusz [46.134.114.*]
    Na Mikołaja 80 jest pewne na 50 procend!¡!
  • Re: Jutro możliwy atak na 110 a do świont 50! Autor: ~Rerefasola [188.146.37.*]
    Dzial prawny CCC juz dostal zrzuty z ekranu. Dla mnie mozesz pisac, co chcesz, ale oni maja inne cele. W Chorzowie sa chyba dobrzy prawnicy, co akcjo?
  • Re: Jutro możliwy atak na 110 a do świont 50! Autor: ~AkcjoMariusz [46.134.114.*]
    Jak piszem możliwe to nie znaczy że tak bendzie. Jak 50 procent.to 50 procend bo albo bendzie albo nie bendzie wienc się nie wymondrzqj kolego.
  • Re: Jutro możliwy atak na 110 a do świont 50! Autor: ~Rerefasola [188.146.37.*]
    Mozliwe, ze ktos ci uwierzy. Mozliwe, ze jednak nie. Mozliwe, ze slono zaplacisz za pomowienia i oczernianie marki CCC. Mozliwe, ze stracisz wszystko, co masz. Mozliwe, ze to bedzie niedlugo. Mozliwe, ze szybko stad znikniesz. Mozliwe. Mozliwie pewne.
  • Re: Jutro możliwy atak na 110 a do świont 50! Autor: ~Maro79 [46.151.136.*]
    Bogactwo I kolorowe tatuarze na skurze!!!~AkcjoMariusz2025-11-11 23:07IP 46.134.64.*
    To nas czeka jak te akcje pujdom na 2000 a możliwe że to nastompi nie bawem i ci co som wytrwali i przetrwali czasy szortuw, przeczekali trudne chwile na bajerce w miensnym to nie długo bendom bardzo bogaci. Za to was kocham i kocham Reduw. I pozdrawiam Akcjonariuszy najlepszego papieru na GPW!!

Różne IP ale te same bzdury i ten sam styl no chyba że Tamci zatrudnili samych debhili i nazwali ich tak samo
  • Re: Jutro możliwy atak na 110 a do świont 50! Autor: ~Drab [31.60.125.*]
    Ja widzę całą tą rozgrywkę i jedyne co, to czekam na dokupienie przy 130 i zbieram już na kolejne dokupienie, bo spodziewam się ataków do momentu aż się nie zmaterializuje inwestycja CCC, bo zmiana zwykle następuje w jednym momencie i jest poparta ogromnymi obrotami i właśnie wtedy kiedy jest największe zwątpienie. Jakbym był shortami, to pomijając te wszystkie szachowe możliwe zagrywki jak czekanie na kolejną rewizję MSCI i chęć skorzystania w celu odkupu przy sprzedaży akcji przez fundy w przypadku wypadnięcia CCC z indeksu, to bym wykorzystał, to że teraz akcjonariusze mają nadzieję i widać, że była mocna obrona czyli ważny poziom dla kursu i właśnie na siłę obniżył kurs żeby zwątpili wszyscy. najpierw Ci, którzy teraz kupili przy poziomach między 131-150 i oni jakby sprzedali, to wiadomo, że kurs zjedzie i potem żeby sprzedali Ci kupujący przy wyższych poziomach, najdzielniejsi jakby ich tak nazwać. Będą męczyli kurs aż zamęczą ale albo oddam im akcje albo załaduję się ile będę mógł jeszcze i przy odkupie akcji i tak i tak odrobię wszystko. Wiem, że do tego potrzeba sporo działania przy dokupywaniu akcji i cierpliwości i to właśnie zamierzam zrobić chociaż i tak jestem w ch.j na plus. Mam swoje obawy i pisałem o nich. Jest to zintegrowane zarządzanie operacyjne biznesem jako całością wszystkich szyldów oraz asortyment, który w HP wygląda jak lumpeks tylko drogi (mówię tylko o ubraniach). Popyt nie siadł u innych ale siadł w CCC i tam upatruje przyczyn, nie w samym rynku chociaż podobno Niemcy ograniczają zakupy ubrań i tak radzą sobie z mniejszym zasobem portfela. Czy do nas to dojdzie? Nie wiem ale na ten moment bardziej patrzę na te dwa elementy w samym CCC, nie w rynku
[x]
CCC 2,77% 139,05 2025-11-13 13:03:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.