Do czerwca 2026 uzbierają dodatkowe 80-95 mln zł łącznie prawie 200 mln w gotówce i na wakacje znów dywidenda 15 zł na akcję kto kupował poniżej 80 zł będzie miał 20% z samej dywidendy :) a mamy Fale wznoszącą w Przychodach i szykuje się kolejna premiera nowej Gry IVQ Przychody będą powyżej 100 mln a IQ 2026 już powyżej 120 mln zł tak na początek :)
No i cza pamiętać był skup jest o 1 mln akcji mniej i rortos za 1,5 miesiąca będzie do tengames w całości należeć i przychody może byli prezesi rortosa przejmom tengames wzięli więcej kasy jak Tera tengames stoi hahahahah
Mogło by być 20zl dywidendy jak by znowu zrobili za 2025r z zaliczkom 1kw 2026r lada dzień będzie gra a w styczniu wyniki za 4 kw i Zara w marcu ogłoszom skup albo dywidendę albo przejęcie więc dywidenda nie na 100%
Tera ja będę jasnowidzem GPW na czerwono a tengames jak zawsze odwrotnie na zielono i prezes wspomniał coś o grze że nawet jutro może być więc dziś jest to jutro i może być ciekawie ,hahahaha ciekawe czy moje ciastko z wróżbom się spełni my dziś powinniśmy płynąć pod prąd a większość napompowanej GPW na czerwono
Jeszcze jedno po 17 zaczynamy weekend od forum i GPW oczywiści to nie tyczy Krzysia bo w zakładzie zamkniętym w kawtanie pozostaje mu tylko pisanie nosem 24/24 hahahahaha
Po 3 kwartałach już jest 10 zł na jedną akcję więc 15 zł dywidendy jest jak najbardziej realne a myślę że zysk za IVQ będzie solidny między 25-30 mln netto ... Więc 15 zł dywidendy w roku 2026 jest bardzo możliwe no chyba że zarząd zmieni to na skup akcji bo wycena wciąż śmieszna czas pokaże ...