Członek zarządu kupił 6 listopda 2025 akcje Dino za 1,6 mln zł. Coś musi być na rzeczy. Ja wsiadam do tego pociągu bo niedługo odjazd w górę. Kupujcie póki tanio.
Kupował po cenie 42.Troche pocieszające to jest ale ta nowa cena rekomendacji obniżona na 38 słabo.Tak to jest jak jpmorgan ma udział moze robic co chce
Inwestor długoterminowy. Z pewnoscią zarobi w swoim czasie. Ta spolka jest naprawdę dobra, po prostu ktos ma teraz cisnienie na zamkniecie luki w okolicy 34,50 Pln ale czy to da radę zrobić? Nie mam pojęcia. Ale po cichu kibicuje.
A nie przypadkim 40 tys .akcji.Cos w rachunkach mocno przestrzeliłeś, wiec koleś kup sobie liczydło, bo z takim pojęciem o rachunkach to pójdziesz na giełdzie z torbami!!!!
Najlepsza spółka na GPW!!!! Ja czekam w okolicach 41-40 i wsiadam do tego pociągu za 650k. Oni zakończą rok 3000 sklepem i lecą z obrotem 33mld! Zysk netto ponad 1.6mld!
Duży spekulant wali w rynek, żeby zaniżyć walor. Ktoś chce wyrwać słabym rączkom akcje. Jp morgan zaniżoną rekomendacją pokazał, że ma udział w temacie.
Przeciez juz wyrwal wszystko. Mnie ciekawi to reko od JP Morgan bo to ze zajal sie Dino to bardzo ciekawe...nie tworzy reko dla PKN co bym rozumial a wchodzi w obszar na ktorym go nie bylo. JP Morgan to bank inwestycyjny wiec ta reko to pod deal