• do ilu spadnie? Autor: ~Lilu [83.6.55.*]
    to że spadaj spadnie to już praktycznie jest przesądzone, pytanie do ilu? papier nie ma siły i to jest problem. kupiłem po 166 a sprzedałem po 150( biznes niestety nie trafiony), i bardzo dobrze zrobiłem tylko pytanie kiedy odkupić.
  • Re: do ilu spadnie? Autor: ~Robert [77.242.233.*]
    moim zdaniam do około 100 zł
    też się cieszę, że sprzedałem
  • Re: do ilu spadnie? Autor: ~Kamil [46.205.197.*]
    DO -150
    Jeśli poczekasz jeszcze chwilę, to po otwarciu wszystkich sklepów, Pan Miłek wypłaci zysk i przyjdzie do ciebie z prośbą żebyś łaskawie kupił akcje. Za każdą kupioną zapłaci Ci 150 zł i da parę butów :)
  • Re: do ilu spadnie? Autor: ~Mat [89.37.175.*]
    Trudno powiedzieć bo każde pogłębianie spadku w tym momencie jest oderwane od jakiegokolwiek sensu. Kurs w zasadzie zanegował wszystko co wydarzyło sie w ostatnim roku i praktyczne to spadki ponad 40% w pol roku sugerowały by ze spolka nie tylko nie zarabia co idzie w kierunku bankructwa. Nic takiego nie ma miejsca. Problem CCC jest taki ze tu bardzo łatwo trzymać kurs funduszą szortujacym przy takich obrotach. Na cdr obroty były znacznie większe i tam spadki były tylko wspomagane przez fundy. Tutaj wcale bym sie nie zdziwił jak one robily by między sobą 80% obrotu.
  • Re: do ilu spadnie? Autor: ~Lilu [83.6.55.*]
    dokładnie podzielam Twoje spostrzeżenia, podobny spadek zanotowało Pepco kilka lat temu, ale to był wynik bankructwa właściciela, a tutaj nie mamy z tym czymś do czynienia. myślę że jedynym wyjaśnieniem jest to że CCC wchodzi na zachodnie rynki i atak szortów jest spowodowane obroną ich interesów. ale są tylko moje przemyślenia. niestety w tej chwili nie ma ccc potencjału do wzrostu. według wyników i może gorszych od oczekiwań nigdzie nie wczytuje się by groziło bankructwo. czyli reasumując kurs jest sztucznie obniżany. szkoda że nie wiemy do jakiego poziomu jest to możliwe.
  • Re: do ilu spadnie? Autor: ~Janek [85.222.41.*]
    Subiektywnie rzecz ujmując musi spaść poniżej 100. ,,Zakład Miłka z rynkiem " drogo będzie kosztował akcjonariuszy
  • Re: do ilu spadnie? Autor: ~Baca [91.94.85.*]
    Mat, a co to jest "funduszą"??? Aż paznokcie bolą.
  • Re: do ilu spadnie? Autor: ~Rado1982 [83.29.197.*]
    50zl. W przyszłym roku
  • Re: do ilu spadnie? Autor: ~Rerefasola [188.146.37.*]
    Chlopaki, rado i janek. U was musi nastapic przesilenie myslowe. I to jedyne "musi"
  • Re: do ilu spadnie? Autor: ~Jełop [37.248.173.*]
    O jakim bankructwie piszecie? dzisiaj godz 18 Cuprum Arena bardzo duży sklep HP i duży ruch przy kasach, poziom niżej duży ruch w CCC tak więc pogadajcie sobie
  • Re: do ilu spadnie? Autor: ~Arti [91.150.217.*]
    W Krakowie serenada to samo kolejki do kasy
    W HP w Pradze na Vaclavskich N. tlum. No, ale to "biedna" Praga, a nie zascianek w Polsce.
  • Re: do ilu spadnie? Autor: ~SprytnaKasia [37.47.153.*]
    Długi ponad 8 mld zł.....luki czekają na zamknięcie, w tym ta na 50 zł
  • Re: do ilu spadnie? Autor: ~Mat [89.37.175.*]
    Gdzie masz te długi konkretnie?
  • Re: do ilu spadnie? Autor: ~Tomy [188.146.136.*]
    No zobacz sobie na oficjalnej stronie GPW ,dawno nie patrzałem ale było kilka miesięcy temu 6 mld
    Tomy, ty "patrzasz"? Jak koles z takiego zascianka moze umiec wejsc na forum? 6 mld, powiadasz, a to od czasu jak, rzekomo, kupiles po 150 to ile byl dlug? Nie przeszkadzal ci wtedy? Ty pat ologio
  • Re: do ilu spadnie? Autor: ~Lilu [37.109.32.*]
    Kasia mam nadzieję ze nie będzie 50, to by oznaczało ze firma ma duże kłopoty, a my razem z nią. Myślę jednak ze shorty sa jeszcze pewni mogą starać się zejść po nizej 100. To duzo czasu jeszcze poczekamy na powrót do 200. niestety
[x]
CCC -0,22% 135,00 2025-11-13 16:49:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.