• Automat Autor: ~noico [91.192.0.*]
    Który to już raz zjazd na początku dnia i później trzymanie równiutko kursu? Fajnie manipulują...
  • Re: Automat Autor: ~Kutach [188.146.36.*]
    No przerzucają z rąk do ranków umowi Nie cenie licząc na zmęczenie leszczy i oddanie akcji. Dużo inwestorzy nic niesprzedaja. Ja równie tylko dokupuje. To raczej odpali jak te nowe sklepy zaczną sprzedaż i sieć się zagęszcza. Przy takich wynikach wycena powinna tyć wyższa. Teraz jest manipulacja.
  • Re: Automat Autor: ~Bart [193.143.72.*]
    Najgorsze jest w całej tej sytuacji nie to ze to spada tylko dlaczego spada, a jest dokładnie tak jak piszecie, jawne manipulowanie kursem.

I nikogo z żadnej Komisji Nadzoru to nie obchodzi...
  • Re: Automat Autor: ~Mat [89.37.175.*]
    Jest to legalne i nawet Miłek to przyznał. Ten spadek na sam koniec jest wręcz modelowym zagraniem. Trzymali kurs jak od linijki przy 139 tam gdzie mniej więcej spadło przy pierwszym rzucie. Zaskoczyło mnie tylko ze rzucili odrazu na prawie -5% zakładałem mniejszy zrzut na -3% na koniec. Jak zwykle fix dokłada mniej więcej tyle jaki byl zasięg maksymalnego spadku przy zrzucie akcji na koniec sesji. Na CDR te spadki jednak były bardziej organiczne. Tu w zasadzie spółka jest chyba tylko handlowana przez fundy grające na spadki.
  • Re: Automat Autor: ~adcode [89.64.22.*]
    jak drobny akcjonariusz na mało płynnej spółce sprzeda na plus 10 znajomemu to KNF
    już go ściga za manipulacje i kary po 500tys ,,,,, a tu nic ,mogą jechać do 100zł
[x]
CCC 1,09% 138,70 2025-11-14 17:04:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.