Dnia 2025-11-13 o godz. 09:43 ~Nowy napisał(a): > Z tymi niespelnionymi obietnicami to Ty się chyba z Tuskiem ścigasz.
Nowy trzymaj fason i nie daj się wyleszczyć przy 1,60.. ;) Marsz na nowe poziomy cenowe z wolna ruszył z początkiem listopada, niebawem tempo wzrostu przyśpieszy pod wpływem dobrych komunikatów. Nie dziękuj...
1,5 zł wydaje się tutaj być fantazja. Ma być nowa emisja akcji więc z doświadczenia wiem że cena starych akcji nie rośnie to wysokich poziomów. Powinno tutaj być inaczej bo cena nowej emisji ma być rynkowa więc jakaś nadzieja jest ale i tak slabo to wygląda. Każdy wzrost jest szybko zasypywany.
Przepraszam że się wtrące,ale już kiedyś pisałem o tym że po pierwsze z jakiego poziomu startował Klabater,dwa pod co urósł,ile jest akcji(czytaj kapitalizacja)trzy to po ile akcje nowej emisji i dla kogo,to będzie kluczowe dla wzrostów, bądź nie.W giełdzie piękne jest ryzyko,a na takich spółkach adrenalina do kwadratu.Pozdrawiam.
I jak widzisz nawet przebić 1,4 zl sie nie da. A to już któraś sesja gdzie gwałtownie są kupowane akcje do 1,38 i to jest max. Nie zdziwię się jak Jeszce dzisiaj będzie na czerwono.
Jutro się okaże czy idziemy po 4-5 zł do końca m-ca...
5 zł to tylko niecałe 45 mln kapitalizacji, nawet 10 zł to nie coś wielkiego, nawet dla spekuły.
Jakie jest wasze zdanie?
Ewidentnie widać że jesteś tu nowy i chcesz odkuc się po fintechu bo zdałeś sobie sprawę po raporcie że nawet jak odwieszą to kurs i tak runie w przepaść. Tutaj po jednej wzrostowej sesji jest 30 spadkowych a teraz były dwie wzrostowe także uważaj. No ale list intencyjny i całkiem dobry raport dają nadzieje na odwrócenie trendu. Masz rację jutro okaze się w którą strone to zmierza. Listopad jest ciekawy dla spółki a kwestia wielkości nowej emisji i jej cena to kluczowy składnik dalszej drogi kursu akcji. Jak sie tego dowiemy to wszystko będzie jasne.
Śledzę spółkę od końca czerwca. Teraz zaczyna się dziać coś konkretnego i jestem ciekawy opinii innych.
Z tego co wiem cena emisji akcji ma być rynkowa? To przy tak niskiej kapitalizacji i takich perspektywach, chyba powinno im zależeć, żeby cena szła do góry.
Może będzie powtórka z czerwca?