• zaczynamy rosnąć Autor: ~quest [87.101.44.*]
    jak przebijemy 0.3 to polecimy juz z górki bardziej :)
  • Re: zaczynamy rosnąć Autor: ~megan [84.40.219.*]
    rośnie przy zwiększonym wolumenie, chyba nikomu nie trzeba tłumaczyć co to oznacza (oczywiście nasz forumowy hejter pewnie coś zaraz wymyśli i zasypie forum nędznymi postami).
  • Re: zaczynamy rosnąć Autor: ~Muminek [176.102.90.*]
    Dnia 2025-11-12 o godz. 15:09 ~megan napisał(a):
    > rośnie przy zwiększonym wolumenie, chyba nikomu nie trzeba tłumaczyć co to oznacza (oczywiście nasz forumowy hejter pewnie coś zaraz wymyśli i zasypie forum nędznymi postami).

Wyciągnie jakieś informacje sprzed 5 lat (albo wcześniej). No ale ma takie życie (taką funkcję), że musi. Niech robi swoje :-)
  • Re: zaczynamy rosnąć Autor: ~Adam [77.222.255.*]
    Dzisiaj pierwsza próba przebicia 0,30.
    Jutro pewnie kontynuacja.
  • Re: zaczynamy rosnąć Autor: ~Muminek [176.102.90.*]
    Dnia 2025-11-12 o godz. 17:21 ~Adam napisał(a):
    > Dzisiaj pierwsza próba przebicia 0,30.
    > Jutro pewnie kontynuacja.

Prawdopodobnie tak. Bardzo długo się kisiło, to i start nie jest "rakietowy". Trochę akcji musi się przemielić. Ważne, żeby coraz więcej ludzi inwestowało tu w spółkę a nie w poszczególne raporty. Najbliższy zapewne będzie dobry, ale jeszcze nie przełomowy (tzn tak mi się wydaje). Zobaczymy, ilu tu jest kolarzy, którzy znowu wyrzucą akcje po raporcie.

Spółka jest coraz bardziej widoczna i zauważana. To jest istotne.
  • Re: zaczynamy rosnąć Autor: ~Olo [5.184.235.*]
    dalej żyjesz w bańce
  • powspominać warto Autor: ~InżynierMaliniak [38.68.134.*]
    Mikołaj tego roku was nie rozpieszcza
    :)))
  • Re: zaczynamy rosnąć Autor: ~Irek [95.160.156.*]
    tak tak urosła ale strata
  • Re: zaczynamy rosnąć Autor: ~InżynierMaliniak [185.185.50.*]
    Dnia 2025-11-12 o godz. 13:55 ~quest napisał(a):
    > jak przebijemy 0.3 to polecimy juz z górki bardziej :)

Quest, jak widzisz, jesteś na większą fraternią na tym forum. Twoje szczęście, że nie masz tych akcji :)
  • Re: zaczynamy rosnąć Autor: ~Kamikadze [37.248.215.*]
    Ciekawe czy płezesy mają krawaty w paski żeby pasowało do reszty stroju na spacerze
  • Re: zaczynamy rosnąć Autor: ~Czyżby [31.0.49.*]
    Tryb Al Współpraca z Hub-Tech: W branżowych doniesieniach i na forach ekonomicznych (np. Bankier.pl) wskazuje się na współpracę spółki Hub-Tech z Nitro-Chemem. Ma ona domykać „trójkąt technologiczny” wraz z Grupą Azoty, gdzie Hub-Tech dostarcza specjalistyczne know-how w zakresie technologii chemicznych.
  • Re: zaczynamy rosnąć Autor: rcicho [87.248.65.*]
    Warto zobaczyć wykres w perspektywie ostatnich 2 lat i dojście kursu do linii wsparcia poprowadzonej przez najwazniejsze dołki. Na razie linia ta zadziałala i lekko poszło w górę.. Wykres: https://imgur.com/a/8NAYlWK
  • rysiu, ty nadal nie masz dosyć? Autor: ~InżynierMaliniak [149.22.80.*]
    Dnia 2026-03-17 o godz. 05:23 rcicho napisał(a):
    > Warto zobaczyć wykres w perspektywie ostatnich 2 lat i dojście kursu do linii wsparcia poprowadzonej przez najwazniejsze dołki. Na razie linia ta zadziałala i lekko poszło w górę.. Wykres: https://imgur.com/a/8NAYlWK

Ruszyło? - Forum - Bankier.pl
  • Re: rysiu, ty nadal nie masz dosyć? Autor: ~Muminek [176.102.90.*]
    Maliniaku, ciekawostką jest, że Ty nie masz dosyć.
  • Re: rysiu, ty nadal nie masz dosyć? Autor: ~quest [87.101.44.*]
    przecież on, cala jego ekipa i jemu podobni będą tu siedzieć az kurs bedzie liczony w złotówkach. Charytatywnie tu nie siedzą
  • Re: rysiu, ty nadal nie masz dosyć? Autor: ~Muminek [176.102.90.*]
    Dnia 2026-03-17 o godz. 10:12 ~quest napisał(a):
    > przecież on, cala jego ekipa i jemu podobni będą tu siedzieć az kurs bedzie liczony w złotówkach. Charytatywnie tu nie siedzą

Oczywiście :-)

Ja tak przekornie to napisałem.
    Ich praca kojarzy mi się trochę (połowicznie) z "pracą u podstaw" z polskiego pozytywizmu.
    Kto dociekliwy sprawdzi i przełoży znaczenie tamtej pracy u podstaw na tutejszą "pracę u podstaw" inżyniera z ekipą.
    Wiadomo, do kogo przede wszystkim skierowana jest ta "praca" na forum. I w jaki sposób takie osoby mają być urabiane.

• Re: rysiu, ty nadal nie masz dosyć? Autor: ~Tomek [31.60.94.*]
    Maliniak i jego ekipa nie jest tutaj od parady..
    Ponad 5 lat na forum, tysiące negatywnych postów na temat spółki.
    To nie przypadek. Ja czekam na zmianę jego narracji.
    Jak będzie odwrót, to będzie znak, do zmiany podejścia zarządu do
    kursy spółki. Mam nadzieję że zdążą do końca hossy.
    Na coś czekają, może faktycznie na zakończenie postępowania.
    Niestety nasze sądy szybko nie działają...
  • Re: rysiu, ty nadal nie masz dosyć? Autor: ~Gieniu [205.147.17.*]
    Naiwniak roku się pojawił. Poczekaj na wyroki to zobaczymy komu będzie do śmiechu. Ja mam akcje ale spisane są na straty. Uprzedzę Twoje durne teksty co mnie Twoje pieniądze obchodzą. Żyjesz w bańce bo nie myślisz racjonalnie i nie sprawdzasz informacji przyd kłamco pisałeś że dotacje są rozliczone a jak zapytałem o źródło to milczysz bo już niewygodne pytanie. Informacje się sprawdza!
  • Re: rysiu, ty nadal nie masz dosyć? Autor: ~Wiokary [46.112.4.*]
    Kupiłeś akcje, bo Quest coś napisał, a teraz spisałeś je już na straty, ale na forum wchodzisz się tym pochwalić , czy chciałeś si pochwalić, że sprawy trafiły do sądu, bo przecież wiesz za, żeby zapadły wyroki to muszą tam trafić? A więc kiedy te sprawy trafiły do sądu?
  • Re: rysiu, ty nadal nie masz dosyć? Autor: ~quest [87.101.44.*]
    Gieniu. Z ludźmi twojego pokroju i obrażającymi nie tylko mnie ale i innych JA NIE DYSKUTUJE. pozdrawiam cie i życzę duzo dobrego.
  • Re: rysiu, ty nadal nie masz dosyć? Autor: ~Wiokary [5.173.196.*]
    ~InżynierMaliniak odpowiada ~Luigi 2026-02-05 12:15 IP 205.147.17.*
    Dnia 2026-02-05 o godz. 05:08 ~Luigi napisał(a):> Przecież już ci odpisałem, haha widzę że wypierasz moje odpowiedzi tak samo jak prawdę wtopie sprzed 5 lat PIĘCIU lat, ale cie to długo boli xDD> > P.s. maliniaczku coś ostatnio mały aktywny jesteś, pomysłów brak po pięciu latach ujadania?Dawaj CYFRY bidulku. Gieniu, a dlaczego masz taki samo IP, jak Malina ha ha. Oj, malina niby taki fachowiec, a tu taki błąd. I ten nick Gieniu ha ha
  • Re: rysiu, ty nadal nie masz dosyć? Autor: ~quest [5.184.201.*]
    jeszcze holender, olo i inni. Fred jedynie niezależny hehehh
  • Re: rysiu, ty nadal nie masz dosyć? Autor: ~Wiokary [5.173.154.*]
    To jest chyba ich sposób na łatwą kasę bez roboty. Oprócz Maliny on coś pisał, że inni siedzą np. na OLX, a on zamiesza codzienne kilkanaście wpisów na forach bankiera. Tylko informacyjne, bo akcji nie ma i nie chce mieć. Tak forma spędzania czasu wolnego jak to u milionerów.
  • Re: rysiu, ty nadal nie masz dosyć? Autor: ~Roz [94.254.228.*]
    Przygania kocioł garnkowi... Chłop co nie ma dość pisania na forum jednego i tego samego z 5 lat haha...
[x]
HUBTECH 0,82% 0,25 2026-05-15 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.