• WTF? Autor: ~ciekawy [157.25.122.*]
    Czyżby deal?
  • Re: WTF? Autor: ~Antynagon [94.254.165.*]
    Fajny wzrost. Ciekawe czy faktycznie deal czy próbabwywołania FOMO.
  • Re: WTF? Autor: ~helpi [46.112.80.*]
    Może byś tak Z A M I L K Ł . Twoje - takie wpisy jak teraz powyżej - to Ż E N U A .
  • Re: WTF? Autor: ~Antynagon [217.119.65.*]
    A jakieś konkretne uzasadnienie? Masz przecieki, że deal już podpisany czy to twoje marzenia? Podbitki były tutaj wielokrotnie. "Miesiąc" temu było tutaj 7 zł, a teraz się podniecasz jak jest 5zł? Czas pokaże, bo ta fzis9ejsza sesja bardzo dziwna. Z jednej strony 20k po 5,05, a z drugiej 10k po 5,06. Każdy widzi co chce. Natomiast ty potrafisz tylko atakować forumowiczów o innych poglądach. Dlatego tak słabo ci idzie naganianie.
  • Re: WTF? Autor: ~Racjonalista [37.47.87.*]
    Boston ? :)
  • Re: WTF? Autor: stefantremer [46.205.207.*]
    Hm, Clairfield też tam jest. Just saying
  • Re: WTF? Autor: ~Kukula [83.21.232.*]
    człowieku, gdyby mial być jakiś deal, info o dealu, cokolwiek, to obrót były 10x taki, a nie marne 200tys.

jutro zjazd -5% już nie raz, nie dwa tak było..
  • Re: WTF? Autor: ~zen_on [212.87.228.*]
    Na moje oko to: a) zwalaniem nie udało się wywołać selling climax i teraz jest częściowy odkup albo b) kto chciał to się już wysypał i jest naturalne odbicie (chociażby chwilowe). Teraz sporo zależy od siły akcjonariuszy i tego czy nie będzie jeszcze wznowienia sypania za jakiś czas.
    No i leci. Spory wzrost przy niewielkim wolumenie. Na chwilę obecną wygląda na próbę FOMO.
    No nie wiem, za mało akcji było skupionych poniżej 4.8 zł żeby było duży sens robić FOMO (nie biorę pod uwagę w szacunku pakietów zrzucanych i przerzucanych).

Jeżeli kurs jest chwile puszczony i ktoś zebrał z prawej, to może teraz być znów brane na przeczekanie i jak się rynek uspokoi dalsze zrzucanie. Ale ja tu nie widzę na to większego sensu. Jak do piątku wytrzyma 5 zł to się sytuacja bardziej rozjaśni.
    Ktoś może chcieć się pozbyć akcji kupowanych wyżej i po to prób wywołania FOMO. Cały czas mówimy o ruchach spekulacyjnych. Bo wyjazd na targi nie jest informacją cenotwórczą, za dużo tego było. Tu już tylko info o m&a wchodzi w grę. Nawet news o karcie nie powinien mieć wpływu na cenę akcji. Więc ja odbieram to jak próbę wciągnięcia ulicy. Ale ja jestem po prostu negatywnie nastawiony do tej spółki.
  • Re: WTF? Autor: ~NOWY [5.173.162.*]
    Jak myślita? Jak może sie skończyć popychanie samochodu na luzie pod stromą gorke jak inni nie pomogą i sił popychaczom braknie ? :)
  • Re: WTF? Autor: ~Lauren [46.134.9.*]
    Z ukrytego zbierają, ktoś coś wie.
    Kto ? Myślisz o rolnikach z Iranu czy Maroka? Bydzie przełom w rolnictwie?
    Masz prawo, bo spółka wielokrotnie zawiodła i wszystko się przeciąga dłużej niż powinno.

Możesz mieć rację z tym podbiciem, ale jest też mała szansa że ktoś zbiera i po podbiciu liczy na "o, podskoczyło powyżej 5 zł, sprzedam jeszcze póki nie spadło na 3 zł albo niżej".
    Zagrywki jak na sdsie ujka Leonka? :)
  • Re: WTF? Autor: ~Antynagon [157.25.25.*]
    No to dzisiaj zobaczymy. Żadnego espi nie ma.
  • Re: WTF? Autor: ~Antynagon [5.173.20.*]
    Czyli miałem rację. Mizernym próba. Nie udało się.
  • Re: WTF? Autor: ~ciekawy [157.25.122.*]
    Na razie wyczekiwanie...
    W którą stronę pójdziemy?
  • Re: WTF? Autor: ~Antynagon [5.173.20.*]
    Jak to w którą? Jest info o m&a? Oczywiście nie ma. Kierunek jest znany.
[x]
GENOMTEC 7,83% 3,72 2025-12-18 16:49:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.