czyli silnik kręci na 170 BTC, ale było przez Panią deklarowane, że będą częste i gęste raporty ze szczegółowymi wyliczeniami co, za ile, w jakim okresie, z uszczegółowianiem co się aktualnie wytapia w piecu fabrycznym i z jakim zyskiem dla huty.
I "zobacz w eksploratorze sieci" - w niektórych warunkach działa, a przeważnie nie.
Znam, drobiazgowo prześledziłem i przeanalizowałem sytuacje jakie były na Btcstudios, Direct eServices, Macro Games. Wszystkie raporty, kursy, wchodzenia/wychodzenia z kwita, forum - przez kilka lat. Mam swoje zdanie jakie, czyje i za co tam były odpowiedzialności. Uważam że tutaj mamy zupełnie inną rozgrywkę.
Natomiast wytłumaczcie mi, jak możliwa jest zmiana segmentu, w połowie kwartalnego "żelaźnie-świętego" dla Książęcej 6 cyklu weryfikacji przyporządkowania spółek do segmentów rynku???
Zgodnie z tym co opowiadal Cashycki z Pania Prezes to jak BTC roslo to odsetki rosly jeszcze bardziej. No to teraz jak spada to spadaja jeszcze bardziej. A tak na serio to jesli BTC utrzyma sie na niskich poziomach to wyniki za 4 kwartal beda mega slabe - odpisy na korektach kursowych i nizsze przychody w pln ze stakingu. Poniewaz wszystkie koszty maja w realnej walucie, a zebrali duzo mniej niz mieli to moga nie wyjsc nawet na zero. Czas pokaze. WZA, a tak naprawde jego nieodbycie pokazalo, ze drozszych emisji nie budiet. Ciagle notowania moga tyko dac paliwo do wywalania przez Cashyckiego akcji, ktore ma po 6 gr
I firma się rozwija!!! W końcu, stosując brejnstorm niewątpliwie, po odpowiednim czasie, potrzebnym do przygotowania i zrealizowania operacji, kryptonim: "Zobacz w eksploratorze sieci" rzeczona funkcja od kilku dni działa na różnych systemach i przeglądarkach!!!!
Teraz trudne decyzje, czy BTC już po korekcie czy jeszcze nie i czy do 75BTC dorzucamy z powrotem resztę do pieca, wytapiać zyski dla naszej huty.