• Taxi Simulator Autor: ~Michał [109.95.206.*]
    Osobiście uważam, że gra MOŻE dorównać potencjałem Crime'owi...nowy devlog brzmi bardzo zachęcająco.
  • Re: Taxi Simulator Autor: ~Invest [193.201.164.*]
    Dnia 2025-11-10 o godz. 20:10 ~Michał napisał(a):
    > Osobiście uważam, że gra MOŻE dorównać potencjałem Crime'owi...nowy devlog brzmi bardzo zachęcająco.

Na kiedy zapowiedzieli premierę?
  • Re: Taxi Simulator Autor: ~Obis [5.173.147.*]
    Co z tego skoro większość zysków tak jak z crime, czy z uboat czy nawet z portu infection pójdzie na dofinansowanie spółek zależnych?
  • Re: Taxi Simulator Autor: ~Bombel [83.4.107.*]
    Cześć. Rzadko w internetach siedzę, bo uważam, że życie jest za krótkie. Widzę jednak sporo wpisów od ostatniego razu i większość o negatywnym wydźwięku. Możesz podać jakieś źródło skąd informacja o dofinansowaniu spółek zależnych? Będę wdzięczny
  • Re: Taxi Simulator Autor: ~ori [212.180.229.*]
    dofinansowanie spółek córek to jakaś bzdura. Nie dość że ULG odchodzi od kosnolidacji to w grupie kapitałowej zostaną docelowo tylko 2 spólki: ULG + Wildlands. Przy czym ten drugi jest świeżo po emisji 1,75 mln zł samodzielny. A najlepsze w tym wszsytkim jest to, że ULG wydał całe 0 zł, bo emisję objęli zewnetrzni inwestorzy. Tym bardziej że tam będą premiery na steam w 2026 począwszy od Riot Control Simulator i Sword & Shield Simulator oraz konsole Space Mechanic, Viking Frontiers, Train Yard Builder
  • Re: Taxi Simulator Autor: ~ktoś [83.142.157.*]
    Cóż myślę że to źródło to „szukanie na ślepo czegoś nowego”… bo 5 ziko nie działa , bo UH nie będzie, bo normalnie wszytsko do dupy… także teraz głupoty o dofinansowaniu spółek zależnych .. pozdr
[x]
ULTGAMES -3,94% 13,40 2025-11-14 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.