Gdy Pan Qs sie odezwie to miła atmosfera szybko mija.....Ciekawe, że przez cztery ostatnie lata QS nic do przodu nie ruszył, ani z wiedza na temat swiec japonskich, ani z uprzejmościa i szacunkiem dla innych forumowiczów. Z cała energią QS sciga garbatych co znają się na AT i "zaciaga w krzaki" swej ponurej, zawistnej i smutnej natury.
Haha. Bajeczki mógłbyś pisać. A nie... Przecież piszesz bajki o świeczkach i wróżbach. Gdybyś miał pojęcie o giełdzie o tym skąd bierze się cena to nie pisałbyś tych bzdur o AT xd przecież wy atciarze za każdym razem się kompromitujecie xd nawet nie wiesz jak mnie to bawi. A ataki ateciarzy na mnie tylko mnie budują także wal śmiało swe mądrości xd możesz pisać co chcesz ale rzeczywistości nie zakrzyczysz xd
Tutaj oprócz animka zainteresowanego trzymaniem kursu zaczną siępojawiać inwestorzy z Niemiec, Kanady - bo ostatnio tam głośniej o GRX niż u nas. Ciekawe najbliższe tygodnie.
Sędzia Maniam mógłby się już ogarnąć i ogłosić wyrok. Zwykle w krócej ogarniał licząc od ostatniej rozprawy, ale tutaj w sumie 2 zarzuty były.