KOŃCZY SIĘ WRZESIEŃ A INFORMACJI BRAK, CZY NASI PREZESI POJECHALI DO CHIN NA WYCIECZKĘ BO JESLI NIE TO W DOBRYM TONIE BYŁABY JAKAŚ INFORMACJA SPRAWOZDANIE Z WYJAZDU!
szum to robią gazeta, a nie rafamet przecież
chodzi mi o to że aby podpisać jakaś umowę to rozmowy potrafią trwać kilka miesięcy zanim wszystko zostanie uzgodnione.
Kontrakty mogą już być w fazie finalizacji. Bo gdyby nic z tego nie wyszło, to by od razu podali jakiś komentarz w rodzaju: Na razie nie, ale się zobaczy ... bo nić porozumienia istnieje .. itd., itp. Hmm... wystarczy spojrzeć na skład akcjonariatu. Czy tym panom zależy na pośpiechu i rozgłosie. Chiba nie:)
Ale Agencja i tak im tych akcji nie sprzeda za frajer, drobni zresztą też. Ile tak będą walcować? Ja widzę słoneczko wychodzące zza chmur:)
Bardzo dobra spółeczka tylko jest jedno ale: Macie tutaj gnidę, która tymczasowa wypija Wam krew ... tymczasowo. Agencja nie sprzeda tych akcji poniżej 25 zł.
Spokojnie skupuję akcyjki Rafy. To lepsze niż inwestycja w złote sztabki:) Dzisiaj też trochę skubnąłem i 66 sztukami ustaliłem kurs na fixie. Aktualnie mam 2222 akcje Rafametu.
Pozdrawiam
pytam poraz kolejny co z tymi chińskimi kontraktami ? co na to KPW nie można ludzią w kółko obniecywać czegoś tam a potem .................( jedynie nicość)
czas zacząc oszczędzać bo jak umocni się złotówka bedzie znowu płacz i opowiadanie bajek
http://biznes.interia.pl/news/czeka-nas-wiecej-pracy-za-mniejsza-place,1388406
CZEKAM WYTRWALE NA PRYWATYZACJE I PREZESA KTÓRY ZAMIAST 600000PLN PENSJI DOSTANIE OPCJE NA NOWE EMISJE WTEDY BEDZIE MU ZALEZAŁO NA ZYSKACH I KURSIE A NIE JAK TEMU LOGWONSOWI KOŁO WUJKA TO LATA
wyniki skandal a oni jakby nigdy nic
-utworzenie dodatkowej rezerwy na przyszłe świadczenia pracownicze (odprawy emerytalno - rentowe, nagrody
jubileuszowe) w wysokości 155 tys. zł,
– wykorzystanie rezerwy utworzonej na przyszłe świadczenia pracownicze (odprawy emerytalno – rentowe, nagrody
jubileuszowe) w wysokości 675 tys. zł,
-ujemne różnice kursowe powstałe z tytułu realizacji transakcji walutowych z zwartych z Kredyt Bankiem S.A. w
wysokości 5.497 tys. zł,
– ujemne różnice kursowe zrealizowane na rozliczeniu otrzymanych w okresach poprzednich zaliczkach i
przedpłatach kontraktowych w wysokości 5.394 tys. zł,
dyrektor finansowy do pośredniaka a prezesowi obiżyć pensje do 5% zysku netto firmy rocznie
pytań wiele odpowiedzi brak, to rodzi nowe pytania np. dlaczego zarząd nie informuje nas inwestorów po ludzku tylko tak jak informuje i tak w koło wojtek