• Hej Beefsan! Autor: ~taki jeden [77.252.132.*]
    A teraz na co czekamy?
  • Re: Hej Beefsan! Autor: ~wojtek [77.113.10.*]
    na dobrobyt.
  • Re: Hej Beefsan! Autor: ~xxx [95.40.196.*]
    Widzę, że dążymy o 2 z przodu, niestety.
  • Re: Hej Beefsan! Autor: ~sanocznin [91.146.204.*]
    Mam prosbe,jestem poczatkujacym graczem na gieldzie i jestem sporo obkupiony w akcje Beefsanu.Kupilem go, bo dosc duzo mowilo sie o tym ,ze moze mocno wypalic do gory ale poki co to widze,ze niebardzo chca go kupowac .Z tego co widze to gielda jak idzie do gory to akcje Beefsanu stoja w miejscu,a jak gielda spada to one razem z nia
  • Re: Hej Beefsan! Autor: ~joli [94.254.193.*]
    na strategi ebanku badz info o dokupieniu kolejnych 5%, wted pojdzie max pood 50 groszy i mozna wywalac smieciucha
  • Re: Hej Beefsan! Autor: ~CIERPLIWY [91.146.204.*]
    Niech tego Beefsana szlag trafi, bo ja juz nie mam do niego nerwow
  • Re: Hej Beefsan! Autor: ~Monia [77.113.156.*]
    Nie tylko Ciebie,Wszystkich Nas cala ta sytuacja wkurwia,teraz sie bedzie kurs kisil i spadal,ktos go blokuje i skupuje jak najtaniej,Wszyscy czekamy i wierzymy we wzrost po ogloszeniu strategii przez bank,nie ludzmy sie nic nie wzrosnie!to bylo za bardzo czytelne,info moze pojawic sie 31.10,takze miesiac nudow,wzrost pojawi sie jak zwykle w momencie w ktorym sie niespodziewamy,Wczesnie wiekszosc inwestorow sie wyprzeda,przeciez "Im" zalezy aby zninawidziec spolke aby nerwy puscily,ci co wytrzymaja troche mieska zasmakuja i sie doczekaja wzrostow w grudniu popoludniu przyszlego roku,zycze Wielkiej wytrwalosci....Powodzenia
[x]
PBSFINANSE 10,00% 0,55 2025-10-07 15:00:00
2025-09-30
Wyniki finansowe
2025-09-25
Informacja o przetargu
2025-07-14
Obwieszczenie o przetargu.
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać