Żeby wyleszczać to trzeba mieć co i kogo wyleszczać.
Wyleszczanie będzie na poziomie, na którym jakaś realna podaż będzie.
Zobaczymy niebawem jaki to poziom będzie.
jak można tak drwić z inteligencji nawet własnego elektoratu? https://next.gazeta.pl/next/7,151003,32387620,kaczynski-murem-za-obajtkiem-najwybitniejszy-polski-menedzer.html
-Obajtek,/najwybitnieszy polski menadżer/więc pytam co ten najwybitnieszy menadżer zbudował,począwszy od Pcimia który odchodzac zostawił z długami,pózniej rozwalenie ARMiR by pisim nieudacznikom dać stołki,następnie szmacenie Energi,póżniej od 18-20 zadłuzanie Orlenu,aż wreszcie partia dała mu 3 funkcjonujące spółki Energę,Lotos i Pgnig,które zarabiały wielką kasę,wrzucili to wszystko do jednego worką zwanego Orlen,rozparcelowując za grosze Lotos,a Kaczyński twierdzi,że oni/on coś zbudował,multienergetyczny koncern,ech,ta tępa propaganda,na krzywdzie innych nigdy nic trwałego nie da się zbudować
Dnia 2025-11-10 o godz. 13:37 ~Pepe napisał(a): > Beton nigdy nie zrozumie że kurs był blokowany przez Orlen i esalians
Trzeba byłoby to im udowodnić, są kary na takie rzeczy . Dzisiaj papierowy zysk mam ładny i córka też jest zadowolona . Ciekawe ilu dziś wyleszczyli ?, Kto jest tym betonem ?
Co by tu nie gadac Pepe to bystry facet przylatywał tu na forum robił sruuu i wszelkie masochistyczne podciąganki a sam brał -Ja to dawno zrozumialem i zawsze w takich jego wypró,,,niach dobierałem
Dnia 2025-11-10 o godz. 13:53 ~tor napisał(a): > Co by tu nie gadac Pepe to bystry facet przylatywał tu na forum robił sruuu i wszelkie masochistyczne podciąganki a sam brał -Ja to dawno zrozumialem i zawsze w takich jego wypró,,,niach dobierałem
Nie ma co się obrażać, na siebie jedni naganiają na spadki inni na wzrosty, ale dzięki Torowi i Darkowi kupowałem nie słuchałem naganiaczy typu Fajansista co chciał korekty teraz chyba liże rany .Pepciu ja nie mam nic do Ciebie ,tylko kuźwa do tych pisowców co mi GA zaorali swoimi nieudolnymi rządami .
Szanowni, cieszyć się a nie prawić uszczypliwości. Parafia świętuje i trzyma. Od rana musiałem tłumaczyć skutki takiego wybicia. Przymierzcie się myślowo do wcześniejszych analiz. Kurs powyżej IPO. Szereg domorosłych analityków odpada. Dużo wypowiadali się na ten temat. Kurs 6 - miesięczny - nie strach już czekać bardzo podskoczył. Kurs wysoki ,a wyleszczyli niewiele. Jeśli już to niektórzy trochę oddali by mieć zapas na dalsze czekanie. / PMI / mnieszościwych bardzo wzrosło. Wzrosło też zainteresowanie rynku akcjami Energi. Od spekulacji na ten temat aż huczy. Trudno będzie dołować kurs. Przekazuję przy okazji przesłanie Plebana o wyższości wiary nad rozumem. Pozdrawiam